onsdag 21. februar 2018

Gipsheis leie

Gipsheis leie

Leie verktøy hos Maxbo. Maxbo leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel. Hvorfor eie når du kan leie ? Festing av gipsplater i tak er en utfordring.


Gips er et tungt, men samtidig skjørt materiale. En gipsplateheis gjør jobben enklere – og Cramo har flere modeller. Men bygger du plateheis til gipsplatene selv, kan du gjøre det for en tidel av den prisen – eller det samme som det koster å leie en gipsheis per.


Gipsheis leie

Hos Obs Bygg kan du leie verktøy til de aller fleste formål. Hos oss kan du leie alt fra gipsplateheiser til materialheiser, personheiser, vareheiser og. Vi har også noe tilleggsutstyr til vinklede tak, samt forlengere. Du kan leie Gipsheis i Ski for ca 1kr per dag eller 4kr for en uke.


Gipsheis leie

En gipsheis er uvurderlig om man skal montere skiver i taket. Lei den billig og i nærheten. Støtte hele veien fra behovsanalyse til installasjon! Vi tilbyr maskinutleie for alle behov.


Kraftig gipspalteheis for proff brukere. Utstyrt med hjul hvorav med brems. Kategorier: Heise-og. Kr 1fredag, lørdag, søndag pr. Gipsplate heis til bruk ved gipsing av tak. Denne kan vippes til skråtak og løfter opp til 3cm. Priser på langtidsleie etter nærmere avtale. Behov for å leie gipsheis ! Ta kontakt med oss i Rerent! Jonex Lifter Pro plateheis med tilt. Ekstra solid og. Mulighet for vinkling av gipsplater. Fakta om Gipsheis stor type.


Vi er Østfold største kjedeuavhengige utleiesenter for maskiner og utstyr. Ved montering av gipsplater på skråtak, kan du nå leie en plateheis hos Utleiesenteret.


Kapasitet på 75kg last og 4m løftehøyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg