torsdag 1. februar 2018

Lekemat i tre

Lekemat Frukt og grønnsaker deler. Laget av FSC- tre - moderne innkjøpsutstyr til den lille butikken. På lager - Levering 2-dager.


Lekemat i tre

I våre serier med lekemat finner du både grønnsaker, frukt, kaker,. Inviter dukker og bamser på lekre lekekaker og middager fra lekekjøkkenet. Her finner du et stort utvalg fargerik lekemat og kaker av både tre og plast. Ingenting er så gøy som å lage mat sammen med dukkene og bamsene sine, og hos Minikids finner du alt barnet trenger for å kunne diske opp.


Hos Lekmer finnes trygge og populære leker. Relaterte produkter. Little Dutch - Kjøkkenvekt. Gir timesvis av lek og morro for barnet, og styrker forestillingsevnen og utfordrer barnet til.


Lekemat i tre

Her får du brød og pålegg, samt en fjøl og en kniv. Barn elsker å lage lekre måltider og server til vennene og familie. Alt i soli malt treverk. Blandede matvarer til butikken eller torgboden.


Av FSC-merket tre. Morsom lekemat som er perfekt til rollelek. Superfine egg hvor noen av de kan deles opp med borrelås og. I trekasse med lokk. Estimert leveringstid: dager. Du liker kanskje. Bursdagskake i tre med musikk, morsom treleke. SalesPrice: -RetailPrice: 0. En ekte eggekartong med egg i malt treverk. Flere av eggene kan. De fleste voksne er opptatt av at barna spiser masse frukt og grønt. Kanskje dette morsomme settet kan inspirere? Skjæreplate, kniv og nettopp frukt og grønt.


MAMAMEMO - LEKEMAT I TRE APPELSINJUICE. Artig til lekekjøkkenet og til å leke butikk. Assorterte varianter. Settet hjelper barnet ditt med å. Sett med fem lekre muffins på rosa stettfat.


Lekemat i tre

Tremat med borrelås Brø kniv og skjærebrett. Rød og grønn vannmelonskive i tre. Passer utmerket når man skal leke butikk, frukthandler eller kokk. Imagetoys, lekemat i tre, melk og kaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg