mandag 12. februar 2018

Liten hytte med hems

Er du på jakt etter en liten hytte med hems ? Rengjøring og vedlikehold tar minimalt med tid som i stedet kan brukes til jakt, fiske eller annet friluftsliv. Etter turen er hytta oppvarmet i en fei.


Liten hytte med hems

Den har stue og kjøkkenkrok (kan bygges inn) gang,to soverom pluss en ganske stor hems. Så det er massevis av. Liten funkishytte med god planløsning og hems.


Vi tilbyr også store- og mellomstore hytter. Alle hyttene leveres som byggesett og etter gjør-det-selv prinsippet. Breitind – Liten med god plass. Hyttemodeller levert som byggesett eller nøkkelferdig hytte - moderne eller.


Sortering: NavnPrisPopularitetDato. Den har hele tre ulike hemsvarianter – her vist med T- hems. Din hytteselger kan gi nøyaktig informasjon om hytta du velger.


Liten hytte med hems

Legg også merke til Panorana som har nedsenket hems. Dette gir ekstra god høyde på hemsen. Hytta er lys og luftig og har i tillegg til romslige rom, en praktisk sovehems.


BRA 4m- soverom Lygna En liten hytte med overraskende god plass. Konkurrerte glatt ut hytteprodusentene med. Kompakt hytte med stor, romslig hems. Hildra er en spesiell hyttemodell, der hovedfokus er lys og nærhet til naturen.


Varianten med hems kan enkelt huse overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta. Som sin søstermodell Gråhø har Gråhø med hems. Stort utvalg av hytter og hyttetomter, enten du ønsker hytte på fjellet eller ved vannet. Se hele utvalget her - vi hjelper deg med å finne din drømmehytte!


Moderne byggesett hytter fra Berge Sag. Du velger selv hvor mye du vil gjøre selv. Her er noe for alle. Blåtind er ei kompakt fjellhytte, som samtidig har et romslig preg. Fasadens uttrykk.


Liten hytte med hems

Som et tilvalg for denne hytten, kan den leveres med hems på hele 3kvm. Rommet fungerer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg