fredag 9. februar 2018

Alu kasser

Alu kasser

Zarges tilbyr lette kasser i aluminium for deg som vil ha en solid og sikker løsning for oppbevaring og. Kassene har stablehjørner i aluminium, kraftige fjærbelastede. Dette er en lager tømming. Dessverre utsolgt.


Alu kasser

Prisen er uten Mva. Ytre Enebakk Kart. Visning: Listevisning Rutevisning. Aluminiums kasser. Kassene er utstyrt med robuste hjørnekanter som også. Lette kasser i aluminium for deg som vil ha en solid og sikker løsning for oppbevaring og transport av verktøy og utstyr. Varenr lavest, Varenr høyest, Navn lavest, Navn høyest. Zarges Eurobox i aluminium er beregnet for deg som vil ha en solid innpakning til en rimeligere pris. Den er noe enklere, lettere og rimeligere enn K 470-serien.


Laget i 2mm aluminium med hengsler og skruer i rustfritt stål, lokk med gummipakkning. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.


Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Holdbare kasser med ekstra forsterkning i lokket og i bunnen. Transportkasse i aluminium. Verktøykasse i aluminium med kassevegger og profiler i aluminium, hengsler i rustfritt stål og forsterkningsprofil rundt bunn og lokk. Fleksihåndtak i aluminium.


Jeg har forhandlet frem en rabatt avtale med Rufo som forhandler ALT av blant annet transportkasser. Bestillingsvare, leveringstid 2-mnd. Ta med deg det du trenger på farten.


Vurdering: - ‎stemme Zarges KASSE ALU K4XC 96X40X- Røde Kors. Zarges K 4XC er kasseserien for deg som vil ha det beste innen transport og oppbevaring Størrelse: x xcm.


Alu kasser

Meget solid og lett alu - kasse til trygg oppbevaring av verktøy og utstyr. Kassen er stabelbar og utstyrt med pakning i lokket som gjør den værtett. Stabelbare og slitesterke.


Logg inn for å se pris og saldo informasjon for. Kan besiktiges på Lesja. Mål på kassen: Lengde: 4Bredde: 2Høyde karmer. Vi reparerer også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg