mandag 6. august 2018

Baldakiner

God baldakin med støpte konsoller i hard plast. Konstruksjon og tyngde krever ekstra godt. Våre baldakin tak er tilpasset en moderne byggestil og praktisk bruk av boligen. Glassbransjeforbundet.


Taket leveres som standard dybde 0. Begge i breddene 1. Inngangsparti med baldakin i glass. Våre elegante og solide baldakiner og glasstak er tilpasset norske forhol og leveres i tykt herdet laminert glass med. En baldakin båret av fire søyler over et alter kalles et ciborium.


Vi leverer baldakiner i mange forskjellige design og størrelser. Ta kontakt så finner vi en baldakinløsning som passer for deg. Aluminum natural.


Baldakiner

Den moderne designen vil tilføre bygget stil og funksjonalitet. Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig. Komplett baldakin. Lightline buet halvtak, baldakin med glass i 4mm akryl og solide armer i rustfritt stål.


Integrert takrenne i front, sørger for at vann ledes ut til sidene. Våre løsninger lages i herdet laminert glass med solide rammekonstruksjoner.


Baldakiner

PKS-Gruppen som også omfat- ter PKS Interiør AS og Q-Railing. Se vår store proffkatalog med alt av rekkverksløsninger. Anvendelse av dristige materialer som pulverlakkert aluminium, glass og rustfritt stål.


Vi kan sette opp glasstak ( baldakiner ) ved din bedrifts inngang sånn at bedriften synes godt. For projekterende. Stænger og beslag. Rustfrit stål 316L.


Et elegant entretak som gir et innbydende moderne. INFO OM BALDAKINER ​MARKISESTOFF Alle tekstiler leveres Europas ledende leverandører. Alt er impregnert av høyeste kvalitet med TEFLON eller. Hva kan vi hjelpe deg med?


Baldakiner

Før montering av glassbaldakin. Lyst til å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Baldakin – ferdig montert av fagfolk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg