onsdag 1. august 2018

Pergola tak søknadspliktig

Spørsmålet som stilles er om dette er et søknadspliktig tiltak og om tiltakets. En pergola er som oftest en åpen trekonstruksjon av søyler med åpne takbjelker eller sperrer. Det er også fullt mulig å legge tak over pergolaen.


Det er kun enkelte, mindre, tiltak som er unntatt fra søknadsplikten. Dersom du er usikker på om et tiltak er unntatt søknadsplikt, må du. Hei, skal bygge en Pergola på en platting som grenser til naboer. Pergola skal ikke ha tak, men vi tenkte at den er ca 50-m høy.


Du trenger ikke å søke om tillatelse til bygging av frittliggende pergola. Hei, noen som vet om man slipper søknad for å bygge tak over terasse når. Reglene om unntak fra søknadsplikten forutsetter at du ikke bygger i strid med.


Jeg har egentlig samme problemet, har en pergola på verandaen. Takterrasse et oppholdsareal uten overdekning på et flatt tak. En takterrasse kan være på et hus med saltak.


Hva du kan gjøre på eiendommen din kommer an på hvilke regler som gjelder for din eiendom. Hva skal du bygge, rive eller endre?


Finn ut om det du ønsker å gjøre er søknadspliktig og hva som er viktig å huske på. Fasadeendringer kan for eksempel være. For at tilbygget skal være. Konstruksjonen er så enkel, at du kan lage takoverbygget i løpet av en helg.


Seilduk til terrassen: Byg en luksuspergola av seilduk. Kort fortalt Må du søke, kan du søke selv eller trenger du en ansvarlig søker for din byggesøknad? Det kommer an på hva du skal bygge, rive.


Gå til Montere innside av takramme og dragere i tak - Dersom det legges tak over pergolaen i hagen, må en ta hensyn til at konstruksjonen må tåle. Alle disse punktene utløser søknadsplikt.


Veileder for søknadsplikt. I de fleste tilfeller så er en Pergola ikke søknadspliktig, men blir regnet som en. Disse fritakene gjelder bare søknadsplikten. Når en frittliggende bygning eller et tilbygg unntatt fra søknadsplikt er ferdigstilt skal informasjon.


Alle tiltak langs sjøen er i utgangspunktet søknadspliktige og krever. Det kan være søknadspliktig, men er ikke avhengig av dispensasjon. Husk at selv om terrassen ikke er søknadspliktig, må du likevel melde fra til. Andre tilbygg du kan sette opp uten søkna er ting som en sykkelbo tak over.


Et tak over terrassen kan gjøre utesesongen enda lenger og eliminerer bekymringen for regn når du skal spise ute. Vurder vedlikeholdsfritt tak til overbygd terrasse. Du kan bygge taket som en frittstående.


Mange overbygde terrassetak er vedlikeholdsfrie i pulverlakkert eller galvanisert stål, glass og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg