torsdag 23. august 2018

Styrketrening i trapp

Du trenger ikke annet utstyr enn deg selv og en trapp for å gjøre styrketrening for hele kroppen. Trapper finnes overalt. De er lett tilgjengelig og du kan trene. En trapp er perfekt å gjøre styrkeøvelser i. Her kan du trene både intervaller, spenst, styrke og balanse for å nevne noe.


Styrketrening i trapp

Slik gjør du: Stå nederst i trappen med litt bredere enn skulderbredde avstand. Tren i trapper og slå to fluer i en smekk: tren både kondisjon og styrke. Se hvordan du spurter, krabber, hopper og planker deg i knallform.


Styrketrening i trapp

Etter de avtalte rundene, trapper de ned med rolig gange opp og ned trappa et par ganger, og av. TREN OPP: Bruk trappen til å trene styrke, for eksempel push-ups som her. Supereffektiv styrketrening som er gjort på et kvarter. Fire kjappe øvelser for bein og rumpe.


Grennes i Frisk Input viser en styrkeøkt i trapp. Fire ulike øvelser som går i sirkel. Kombiner styrke - og. Stå i hoftebreddes avstand med føttene og hopp opp trappa, et trinn av gangen.


Styrketrening i trapp

Tar du trappen forbrenner du kalorier, får sterkere ledd og fastere rumpe. Se de ti helsegevinstene du får gratis ved å ta trappen.


TRAPPETRENING: – Vi vet at intervalltrening er noe av det beste for å styrke kondisjonen. Det er mange måter å. Når du trener i trappa jobber du automatisk i. Kjør også litt spesifikk oppvarming i trappa. Første etappen besto av en akkurat like lang trapp … Jeg legger ved.


Gode løpesko er det aller viktigste. En pulsklokke er også gunstig, særlig når du skal løpe intervaller i. Lengden på trappen kan gi noen føringer på hvilken trening man kan gjennomføre. Trening i trapp gir styrke, hurtighet og spenst= bedret arbeidsøkonomi. Astrid Moe Eikrem.


Jogg til et sted i nærområdet med en trapp eller bakke. Klikk på linkene i programmet for å se øvelsene. Den som tar to eller flere skritt av gangen, vil sannsynligvis få større effekt både på styrke og utholdenhet.


Ina Jagtøien (44) har kuttet ut tradisjonell styrketrening på bena, og satser heller i trappene for å utvikle spenst og styrke. Espen Tønnessen. Legg inn litt rask trening i løpet av dagen ved å bare gå i trapper. Forskning viser at å gå i trapper er med på å styrke beinmuskulaturen.


De fleste vet hvor de kan finne en trapp, det koster ingenting og utrolig effektivt for både utholdenhet og styrke. Ei trapp kan brukes til det meste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg