torsdag 30. august 2018

Repos trapp

Et repos er et parti midt i en trapp eller rampe som ikke har stigning. I Norge er det krav om at lange trapper og ramper har hvilerepos med jevne mellomrom.


Repos trapp

Bredde og høyde i trapp skal tilpasses forventet ferdsel og transport, herunder rømning ved brann. Det skal være repos ved høydeforskjell på mer enn m. Repos skal ha tilstrekkelig størrelse til å hindre og stanse fall. Veiledning til første ledd bokstav e. Fennikel med repos. Trinnene hviler på underliggende vanger.


Hvitmalt rekkverk med stålspiler og trinn i eik. Husets smykke, altså trappen, består av mange deler. Vet du for eksempel hva en « repos » er? Her er svarene du trenger for å bli trappe-ekspert.


Skal det være repos i trappen må man øke de ytre målene til nærmere 5cm. Utførelse av trapper i tre, betong og naturstein. Har du lyst på svingtrapp, repostrapp eller rett trapp? Her er det mange muligheter, både når det gjelder trappetyper, tresorter og ikke minst behandling.


Repos trapp

Den totale lengden av trappehullet til en svingtrapp bør være 4cm. Til en vanlig repostrapp bør trappehullet være 2cm. Trapp - Repos og Rette Løp. Midthaug kan tilby rettløpstrapper som dekker de aller fleste behov.


Repos trapp

Metseparten er lagerført for omgående leveranse. Trinn og reposer er som standard varmgalvaniserte. Våre trappetrinn og reposer. Utendørs kan man finne repos også i rette trappeløp, spesielt i lange trapper.


Her fungerer de som et hvilepunkt på veien mot toppen, samtidig. En mellomting er repostrapp, som er to rette trapper satt sammen med et repos - en trappeavsats -mellom. Svingtrappene og repostrappene kan både være 90.


Mellom- og etasjerepos kan leveres med skyvekonsoll, samt med eller uten trinnlydsdemping. For å sikre en rask og effektiv montering av trapp og repos bør alle. Alu repo for trapp.


Repostrapp, oppsalet, eik trinn, glass på klemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg