torsdag 2. august 2018

Veggtilvegg teppe maxbo

Hos MAXBO finner du praktiske og selvklebende tepper som er utrolig lett å legge. Kjøp på nett eller i butikk. Teppet passer godt å legge i trapp. Hjem Gulv og interiør Gulv Vegg - til- vegg - tepper og teppefliser Teppe strong lysegrå.


Kavat er et løkketeppe til hjemmet. Passer bland annet flott som vegg -til- vegg teppe i kjelleren, eller som avpasset etter egne mål med langett (sydd kant).


Veggtilvegg teppe maxbo

I Maxbos brede utvalg av tepper til inne- og utebruk finner du noe for enhver smak. Vi skreddersyr i henhold til ønsket form og valgfrie mål, uansett om du ønsker. Favorit er et herlig twisted velour- teppe som passer i mange rom i hjemmet.


Veggtilvegg teppe maxbo

Varmer og skaper en hjemmekoselig miljø. Enten som vegg -til- vegg teppe eller. Et øglet teppe som matcher navnet sitt, Power!


Tepper har gode egenskaper ved bruk som vegg -til- vegg teppe da den har høy slitestyrke (Class 33). Baltic er en serie som passer å legge i alle rom hvor du ønsker vegg -til- vegg teppe.


Slitesterkt og lett vedlikeholdt! Lag et avpasset teppe på mål for. Silky er et meget mykt teppe med flott fargespill for bruk i hjemmet (Class 22).


Verona er et velourteppe med et bredt spekter av farger. Spektra skaper stemning i rommet ditt og passer perfekt som vegg -til- vegg teppe i soverom eller i barnens lekerom da den finnes i mange energifylte farger. Tango er et deilig velourteppe i åtte forskjellige farger.


Passet godt både som vegg -til- vegg teppe eller avpasset etter egne mål. Type: Velour Bakside. Ambition er et luksuriøst og tett velourteppe av høyeste kvalitet i 100% Polyamid.


Veggtilvegg teppe maxbo

Ambition passer like godt som vegg -til- vegg teppe i soverommet som avpasset. Har du en vegg hjemme du gjerne skulle fått malt? Vi viser deg hvor enkelt du maler en vegg i vår gjør-det-selv video. Grønn, rø orange og blå maling på hvit.


Vegg -til- vegg - tepper I Norge er det ikke uvanlig med kjølige gulv. Med et heldekkende teppe på soverommet slipper du å sette de bare føttene på et kaldt gulv. Veggplater : Genialt for hobbysnekkeren!


Lei av de slitte veggene ? Sjekk hvor enkelt og raskt kan fornye dem – helt selv! Mer smartpanel, mer veggfornyer, mer jobb - men gøy er det. Konkurransedyktige priser!


Vi utfører avretting av gulv, montering av tepper og belegg, oppdrag innen. Bygg en glassvegg. En vegg av glassbyggestein er enkel å bygge når stabile plastlister erstatter både sement og bruk av fagmann.


Gulvmax har stort utvalg av vegg til vegg tepper. Alltid gulvtepper på kampanje. Vi har rask levering og alltid et teppe som passer din stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg