onsdag 1. august 2018

Male parkett svart

Male parkettgulv kan gjøre susen på en sliten parkett. Nå ble det mye hvitt, så jeg mala det svart, for å få inn kontrast. Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv.


Male parkett svart

Vi gir også tips på gode verktøy og farger for ditt. De aller fleste gulv kan males. Dessuten er det få gulv som ikke kan males. Du kan først og fremst male tregulv, men også laminat, parkett og betong, sier Kristian Sørli.


Male parkett svart

Tradisjonelt har det vært mest lyse tregulv i de norske hjem. Men nordmenn er blitt stadig dristigere når de velger gulv. Svarte gulv gir rommet.


Male parkett svart

Se vår inspirerende billeder og les mer om fordeler og ulemper ved å male tregulv i. Våg å male gulvet. Tør vi virkelig å ta fatt. Les også: Slik maler du parkett. Du finner trinnvise guider enten du skal male nye tregulv, male allerede malte gulv eller male betonggulvet.


I tillegg kan både parkett og laminatgulv males. Vurder heller å slipe parketten. Male gulv blir skjeldent veldig pent syns i alle fall jeg.


Og så er det ikke sikkert malingen vil sitte noe særlig. Beskrivelsene som følger er basert på mine egne erfaringer gjennom mange år i interiørbransjen. Maling av tregulv, parkett eller laminat. Fliser, laminat og linoleum egner seg ikke like.


Lyden av drømmegulvet. Når du skal kjøpe nytt gulv, kan det være lurt å bruke ørene. Spesielt hvis du drømmer om et massivt tregulv.


Det er viktig å tenke på helheten i rommet når du skal male gulv. Skal du male veggene inne? Steg-for-steg: Slik maler du parkett og tregulv.


Male trapp: Så enkelt gjør du det - Byggmakker Color Inspiration, Stairs, Home. Børstet overflate, fasede kanter, lasert i en svart farge og med matt lakk.


Fargen på håndløperene lurer jeg også på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg