fredag 3. august 2018

Lydplater akustikk

Lydplater akustikk

Våre akustikkplater med foto fungerer som støydempende bilder som. A lydabsorbsjon, som fungerer støydempende og forbedrer akustikken. Vi er en rådgiver.


Med akustikkplater fra Norgips med i planleggingen får du lekre rom både for øyne og øre. I offentlige bygninger er det en selvfølge å benytte akustikkregulerende. Se brosjyre om akustikk. Grupper varianter.


Vis kun varer som kan hentes nå. Velg visning: Produsent: ADAM Audio (2). SOUNDTECT er akustikkplater som har kombinert det en estetiske med lyddempende funksjon. Platene har en størrelse på X. Både akustikkplater og lim er standard lagervare.


PS: Bildene i artikkelen er fra våre lokaler. Hvis lokalet er litet, er det ingen grunn til å montere akustikkplater. PARAFON Wall Panels er lydabsorberende og slagfaste veggplater for montering direkte på vegg.


Kan brukes alene som akustikkplate eller som et ekstra. Hvis støykilden står nær en vegg, er det ekstra viktig med akustikkplater på. I mange situasjoner vil det være ønskelig å redusere trinnlyd og trommelyd.


Her er mine akustikkplater. Flere leverandører av akustikkbilder. Men svært fornøyd med service, pris og produkt og legger derfor ut bildet vårt. Lydplatene kan henges opp hvor som helst – ved vinduet eller som romavdeler eller veggkledning.


De reduserer lydnivået i et rom ved å dempe forstyrrende. Er du riktig kreativ kan du kjøpe akustikkplater, ramme dem inn og male på dem - og henge dem på.


ROCKWOOL Lydplate er laget av ubrennbar fukt-og vannavvisende ROCKWOOL steinull. Akustikk er viktig, uansett aktivitet.


Skap vakre og behagelige rom med vårt brede utvalg av akustiske himlingsplater og veggabsorbenter, som sikrer et optimalt innemiljø. Min kino er gipsede vegger, og den horrible akustikken gipsvegger gir er ikke til å komme utenom. I utgangspunktet bør jo akustikkplater.


Lydplater akustikk

Mye lyd i rom med dårlig akustikk er en dårlig kombinasjon. Lydplaten vil absorbere støyen, sier Frøydis Torstensen Lindhardsen hos Norsk.


Ut fra størrelse og materialbruk i arealet anbefalte vi plater i ulik størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg