mandag 13. august 2018

Farger som passer til gul eik

Sjekk hvilken farge du har på gulvet før du begynner prosessen med å lete etter. Fargen kan variere fra relativt kraftig, syrlig gul til varm, brunrø avhengig av.


Gulv som de fleste definerer som nøytrale har masse farge : Oljet eik er målt til. Mange går for klassiske farger på gulvet som ask eller eik, men også her blir det viktig å huske på at den naturlige " gulheten " i eik kan ha stor.


Farger som passer til gul eik

De nyansene som faktisk gjør grått best, er eik, furu og gran. Disse tresortene. Det er noe naturlig over det, og fargen passer til alt.


Eik har mye gult i seg, og gulvet er en dominerende flate i interiøret. Men gul er en vanskelig farge å ha på veggen for mange. I stedet for å velge standard hvite.


Det er gul eikeparkett, hvite bor mens sofaen er i fargen antrasitt(mørk gråfarge). Tips til farge som passer med den andre fargen og sofaen? Har du blitt skuffet over at fargen du malte på veggen kanskje helt annerledes enn på fargeprøven i butikken? En « gul » parkett vil påvirke.


IDIOTSIKKERT TRIKS: Vanskelig å vite hvilke farger som passer. Hvilken farge bør du velge? Da passer det med et lyst gulv. Prøv å bruke lysere og naturlige gulvfarger som beige-toner eller lys eik.


Gultoner står for optimisme og moro, mens hvit og lys beige gir rommet en følelse av. Røde fargetoner frembringer en eksklusiv følelse som passer godt til tunge. HoP Grey Sand er en vakker varmgrå farge, som passer i rom uansett.


Farger som passer til gul eik

I lys fra nord dempes den gulrøde mattheten i fargen, og den oppleves mer som grå. Den gule fargen har fargekode F6. Den mørke burgunderøde fargen passer godt sammen med lyst treverk som eik, rotting.


Ingen skal fortelle deg hvilken farge du skal ha på kjøkkenet ditt, det bestemmer du helt. Passer utmerket til kjøkkenfronter, og skaper i likhet med de dype. Her ser vi tre eksempler på hvordan et gult kjøkken kan fremstå. Har du grått, så er det ingen annen farge som passer bedre til enn gult.


Her var mye eik, i Norge vil furu igjen bli fremtredende. Møblene er hvite fra ikea og sofaen er av fargen antracitt. Jeg ønsker en farge som er lys og. Vårens farger er blått, rødt, rosa og gult.


Farger som passer til gul eik

Her er de beste tipsene til hvordan du finner farger som harmonerer både med. Maxbo- eksperten. Y80R forteller oss at fargen er gul, med prosent rødt i seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg