mandag 20. august 2018

Male furugulv

Skal du male tregulvet ditt? Se vår inspirerende billeder og les mer om fordeler og ulemper ved å male tregulv i hjemmet. Et gammelt og slitt tregulv kan få skinnende flott, nytt liv, hvis det får 3-strøk robust gulvmaling.


Ikke noe av jobben med å male tregulv er. Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Vi gir også tips på gode verktøy og farger for ditt.


Male furugulv

Male nytt ubehandlet tregulv. Vask gulvet med gulvrens. Nytt treverk kan skille ut stoffer og væsker som legger seg på overflaten og kan forhindre jevn påføring av. Olje, lute, beise, bare lakke…eller male.


Jeg har en favoritt, synes det blir sååå nydelig. Treverket får et unikt fargespill, se her. Men hva slags maling skal du bruke på parkett, laminat, betong, vinyl og andre underlag?


Og hvordan maler. Vi viser deg hvordan du får et nytt gulv på en helg. Det er ikke så vanskelig, men det krever godt grunnarbeid. I dette huset skal vi male gulvet i. Hvordan går du frem for å få nymalt gulv på hytta?


Lakkerte tregulv må males ett til to strøk med Kvist og Sperregrunn. Rør grundig i spannet, og påfør strøk. Spør gjerne i butikken der du handler maling hvis det er noe du lurer på! Diamond Floor Ibenholt.


Furugulvet er malt i fargen Nordisk natt. Ulike gulv trenger ulik. Det flotte med maling er at nesten alle gulv kan males.


Male furugulv

Maler du slitte tregulv kan du gi rommet et helt nytt og sjarmerende uttrykk. Kjedelige, gammeldags eller. Malingen kan brukes på laminat, vinyl, betong, tre- eller parkettgulv.


Deler av gulvet er nytt (små men like fullt) med bjelke. Har du et gammelt og slitt tregulv du vil friske opp ved å male det?


Male furugulv

Det går fint å male tregulv, men det finnes også ferdige gulv i ulike nyanser hvis du vil gjøre. Dessuten er det få gulv som ikke kan males.


Du kan først og fremst male tregulv, men også laminat, parkett og betong, sier Kristian Sørli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg