torsdag 9. august 2018

Slipe parkett pris

Dersom du sliper gulvet, inkludert ny farge (lakk eller olje), ligger prisen på ca. Fortell oss om ditt gulv, så gir vi deg riktig pris i løpet av kort tid.


Vanlig standard parkett leveres med et slipe sjikt som gjør at vi kan slipe gulvene opptil tre ganger før de må byttes! Nesten alle gulv kan slipes og bli bedre enn. Får du ikke fjernet slipesporene og avsluttet med et glatt gulv, kan det være så godt som umulig å gi gulvet en lakk som holder etterpå. Et utrolig slitt.


Sliping av tregulv: pr. Veiledende priser. Kvalitet og pris er sentralt vår filosofi som gulvslipere. Vi skal levere deg et arbeid av god kvalitet som skal vedvare i mange år, samtidig som prisen skal være god!


Gulvet er ikke lakket. Kyndig fagmenn kan slipe vekk skjoler, riper og gammel lakk. Svein Erik Haland i Haland Parkett - og trappesliping på Nesodden. Nytt gulv til en rimelig pris.


De aller fleste parkettgulv kan bli som nye etter sliping og ny toppbehandling. Fordeler med å slipe gulvet! Trappen er slik som gulvet var før slipingen. Trinnene skal males med.


Vår erfaring innen sliping av parkett og gulv strekker seg fra store bygg. Time og Hå, ( parkett ) og kan på dette grunnlag gi fast, bindende forhåndspris. Sansen for treets. Vi sliper parkett og tregulv.


Vi tar oss av oljing, lakkering, fargesetting og rensing, pigmentering: Lyse opp parketten og sliping av benkeplater. Vi er spesialisert på alt innen gulvsliping og behandling. Ingen jobb er for liten eller for stor, alle jobber utføres profesjonelt og alltid til kundens spesifikasjoner.


På grunn av kraftig prispress i byggebransjen legges det rimeligere tre-stavs parkett, som ofte har et så tynt slipesjikt at det kanskje bare kan slipes én gang. Trenger du hjelp til å slipe gulv eller vil ha annet gulvarbeid utført så er vi her for deg, vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd: Vår ambisjon er alltid at du.


I etterpåklokskapens ånd kan jeg anbefale å leie utstyr på Coop på grunn av prisen. Vi kjøpte alt for mye slipepapir og bån man bruker ikke. Fredriksta Moss, Sarpsborg, Halden. Vi har lang erfaring innen tregulv og parkett fra Tyskland.


Vi tilbyr kvalitetsarbeid på høyeste nivå. Hvis du trenger et nytt tregulv, sliping av gulv, olje eller lakk. Alle våre slipemaskiner har kraftig støvavtrekk i selve maskinen og ved tilkobling. Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk skal.


Slipe parkett pris

Støvfri parkett - og gulvsliping. Men det å slipe gulv er ikke nødvendigvis en enkel prosess. Jeg kan også estimere pris per telefon eller E- post.


Slipe parkett pris

Vi er strålende fornøyd med sliping av fiskebein parkett ! God pris, punktlig og et fantastisk resultat. Anbefales på det varmeste! Rune Jacobsen, 19.


Slipe parkett pris

Jeg hjelper deg med sliping av parkett, tregulv og trapper innenfor avtalt tid og pris. Hovedsaklig bruker jeg mest vannbaserte lakker slik at jobben blir utført på.


Denne pris kalkulatoren er kun en indikasjon på pris. Det er et uforpliktende tilbud for å hjelpe. Vi etterbehandler med markedets beste produkter til konkurransedyktige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg