torsdag 2. august 2018

Epoxymaling gulv utendørs

Epoxymaling gulv utendørs

Slip heller gulvet til å bli htc superfloor hvis du allerde har et betong gul. Vi har andre gulvbelegg som egner seg bedre utendørs som for eksempel Cemcrete, Polyaspartic og Polyuretan. Tåler produktene piggdekk?


Epoxymaling gulv utendørs

Et epoxy gulv vil bli. Vannbasert epoxy og løsemiddelbasert epoxymaling med 100% tørrstoff lukter begge lite ved påføring.


Ikke egnet til underlag som er i bevegelse (f eks heltre gulv ). Vi tilbyr gulvløsninger for de fleste miljøer og belastninger – både innendørs og utendørs. Vi installerer alle typer herdeplastgulv. Jeg vil male gulvet med epoxy. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling?


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan. Sterkt gulv med epoxy. Epoxymaling til gulv. Da kan du male det med epoxymaling. Det er ekstremt slitesterkt. En to-komponents epoxy - gulvmaling med suveren slitestyrke og god kjemikaliebestandighet. Malingen er vannfortynnbar og uten sjenerende lukt. Betonggulvet kan lakkeres med en klar epoxy -lakk. For å få et pent og varig utendørs flisgulv må betongen flisene skal legges på være stabil.


At et epoxy gulv bad både er slitesterkt, lett å rengjøre og ser unikt og fint ut, er nok. Naturewalk er et fugefritt og sklisikkert steinbelegg, normalt sett for utendørsbruk.


Epoxymaling gulv utendørs

Gulvmalingen er en vanntynnbar, epoksybasert 2-komponentmaling som først og fremst er ment for. Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. De fleste epoxy og gulvmalingsprodukter kan påføres etter at massen er ferdig herdet. Benyttes som slitesterk maling i f. Flügger gulv maling er gulvmalinger for betong og tregulv. Produktene kombinerer enkel søkna.


ARDEX K 301: Utendørs avrettingsmasse. Mange av disse gulvene kan med fordel males med epoxy. Når disse blandes har du begrenset tid. Spesialprodukter. VisFunksjonskrav.


Slitesterk gulvmaling ! FloorSeal epoxymaling er en to-komponent, vannfortynnbar betongmaling som gir en halvblank overflate med god kjemikalie- motstand og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg