onsdag 22. august 2018

Gravering glass bryllup

Bordkort og detaljer. Vinglass som bordkort! Ha gjestens navn gravert på fronten, og. Våre graverte glass blir et fint minne fra deres store dag. En eksklusiv måte å gjøre bryllupet personlig. Finn frem glassene på deres bryllupsdag hvert år og skål. Har du fått lyst til å gi en meningsrik gave og tror at graverte glass til bryllup er noe. Inngravert sett til bryllup. Graverte gaver er ikke. Skål for fremtiden med stil!


Gravering glass bryllup

Disse skåleglassene for bryllup har både lekkert design, og passer perfekt til formålet: Første skål for ekteskapet. Her finner du vårt utvalg av personligt graverte produkter. Julegave, bryllup, dåp,bursdag og firmagaver. Vi graverer bildet ditt i krystall og rustfritt stål.


Personlig gave til dåp eller en. Våre champagneglass graveres med eget motiv, slik at du får personlige og helt unike glass. Ta en titt da vel! Bruk et Dremel-verktøy til å gravere glassvaser til pynt eller til spesielle anledninger, som bryllup, fester, bursdager eller jubileer.


Gravering glass bryllup

Tips: Både klart og farget glass. Vi utfører gravering av smykker, klokker og andre gjenstander. Hva med en vakker diamantgravering på smykket ditt? Lag en tekopp med gravering.


Se vårt store utvalg av glass, glassunderlegg, flaskeetiketter og kuvertbrikker. Du må være logget inn for å se profilen.


Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst. Glass med gravering. Champagneglass Bryllup Amor Vincit Omnia Flute stk.


Det settet av to elegante skåleglass er pyntet med strass. NB: Leveres uten gravering. Bryllup krever for de fleste planlegging og tid – både for brudeparet og gjestene.


Gravering glass bryllup

Som med alt annet i vår moderne verden, kan du få utført en gravering på. Ved gravering av glass er det noen maskiner som er bedre enn andre, som vår. Se hvordan vi gjorde det og se. Bryllupsgaver med gravering og personlig utforming.


Perfekt for årets konfirmasjon, bryllup eller en hyggelig sammenkomst med gode venner. Det sitter også folk på markeder og graverer navn på glass - uten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg