fredag 31. august 2018

Vindusknekter utvendig

Vindusknekter utvendig

Pynteklosser, dekorklosser eller vindusknekter. VINDUSKNEKT UNDER VINDU UBEHANDLET. Vårt sortiment består av deler til vindusomramminger, spir, sperreføtter med mer. Dekorklosser gir ikke bare rommet det lille ekstra, men det gjør også listejobben mye enklere.


Vindusknekter utvendig

Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute. Sjølingstad sidekloss 5vindusknekt 450x95xmm. Vindusknekt til bruk over vindu i sveitserstil. Dimensjon 28x105x400mm. Vinkel i topp er grader. Tilpasset vårt vannbrett R8e. Søyleknekter, pynteklosser, dekorklosser eller vindusknekter. Kan brukes sammen med flere typer kledning, men er ofte brukt på større klassiske hus. Profilert vindusknekt. Tunsberg listverk. Vindusklossen fullfører utseende på hytte eller hus.


Vindusknekter utvendig

Finnes i flere størrelser. Klikk bilde for å velge lengden og tykkelse, deretter kommer pris opp. Her er noen bilder av kunder som har utvendig husdekor fra oss.


SIDEKLOSS FOR UTVENDIG OMRAMMING AV VINDUER OG. Jeg holder på å ramme inn vinduer i sveitserstil. Derfor trenger jeg noen vindusknekter under vannbrettet under vinduene.


Underklassen skaper et klassisk og pent uttrykk. De oppe lager jeg. Overbordsknekt cm. Vindusbordknekt til bruk på vindusomramning på siden av vindu. TILLFÄLLIGT SLUT. TER I MITTEN AV AUGUSTI. Gammeldags sveitserstilpynt for utvendig utsmykning. Det går an å kjøpe bare vindusknekter, toppbord og lignende. Vi lager også søyler og hjørnekasser til både utvendig og innvendig bruk. Ta kontakt, så hjelper vi. Kopiering av tekst og bilder fra. Utvendig, vindusknekter mv.


Både innvendig og utvendig. Med VOX gulvlister er det slutt på utvendige kabler og ledninger langs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg