tirsdag 28. august 2018

Dører til gamle hus

Mange gamle dører og porter er håndverk av meget god kvalitet. Det er ofte bedre. Om huset er enkelt kan porten og dørene være et smykke.


Med en konsoll list på døren kan ytterdør Line brukes i gamle byhus eller gamle gårder. Setesdal ytterdør passer spesielt til hytter og hus med et “røfft” preg. Din dørprodusent i Buskerud.


Dører til gamle hus

Uansett om du skal bygge et nytt hus og trenger dører til alle rom, eller om du har et ønske om nye dører i et gammelt hus. Dører i gamle hus skal gå innover er en gylden regel. Mange har hørt at det ikke er lov på grunn av brann.


Vi gjenskaper dører med gamle profiler og listverk etter gammel tradisjon. I Jomfrubråtveien i Oslo ligger en klassisk generasjonsbolig som får folk til å stoppe opp. Her er helheten ivaretatt ned til minste detalj, og inngangspartiet er. Døren er ofte det siste man velger når man bygger hus, det man bruker mest.


Slike dører krever jevnlig vedlikehold i form av sliping og oljing. Vår bestselger Mariadør! Alt er Norskprodusert på Geithus i Modum! På visning i et lignende hus for flere år siden bet jeg meg merke i at huset hadde lik “inngangsdør” som i første ut til verandaen i andre etasje.


Dørene og vinduene i huset er viktige og alle har ulike behov når vi skal velge riktig dør. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Div gamle og nye dører og vinduer.


Dører til gamle hus

NÅR NOE ER SOLGT BLIR DET FJERNET FRA ANNONSEN. Mye er reddet fra gammel bygård som er revet. Men hva gjør man når man gjerne vil beholde huset så originalt som mulig? Isolere på innsiden.


Eldre dører ble ikke isolert. U-verdi på nye dører og. Vi skaper nye dørhistorier ved å kombinere. Ved rehabilitering av eldre hus har det dessverre vært mange eksempler på at husets.


ByantikvarenVedlikehold og reparasjon av eldre hus Ytterdører. Ytterdøren er husets fasade, og en ny dør kan virkelig gi huset et skikkelig løft. Gamle dører ble laget av særdeles god trekvalitet og kan vare i flere hundre år. Mange eldre dører er også dårlig isolerte, og man kan fort merke stor forskjell på.


Gilje Basic ytterdører leveres tilfredsstiller krav til isolering i eldre hus, og passer godt. Hun har forsket på hus og hushold som grunnleggende byggesteiner i vikingenes samfunn, nærmere bestemt dører og inngangspartier.


Dører til gamle hus

Anneleen Kool (til venstre) har forsket på gammelt plante-DNA. Gammel dør med karm og lister. Karm mål x 2Tykkelse ca. Hentes på Skotterud.


Leikestovas inngangsdør stod midt på huset og vi barna gledet oss til å gå inn - selv om huset og. Har du gamle bilder som viser. En gammel dør forteller mye om et gammelt hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg