mandag 2. desember 2019

Kraftvask gulv

Dreper og hindrer sopp og alger å gro på veggen. Hvordan er det å vaske med kraftvask før maling av ett tregulv ? Jeg har ikke mulighet til å spyle gulvet etter at det er vasket. Rens grundig ut av fugene mellom gulvbordene. Rengjør gulvet grundig.


Bruk salmiakk, kraftvask eller hussvask og følg blandingsforholdet på. Absolutt Kraftvask er et alkalisk rengjøringsmiddel til utvendige husflater.


Fjerner effektivt fett, forurensning og svertesopp før ommaling. Gjøco Kraftvask er et sterkt alkalisk, fosfatfritt vaske- og soppdrepende middel til.


Kraftvask gulv

Vi har alt du trenger til hjemmet innen gulv, vegger, maling, glassrekkverk og. Foma Kraftvask er et vannbasert vaske- og avfettingsmiddel spesielt utviklet for bruk i gulvskuremaskiner og for manuell rengjøring av verkste lagergulv, osv. Det er kun til utebruk, etsende og farlig damp.


Kraftvask gulv

Skal IKKE brukes innendørs. Om du skal beise eller male på nytt, bør du bruke kraftvask som også matter ned tidligere beis eller maling, anbefaler Scavenius.


Brukes på utvendige husflater til fjerning av fett, smuss og. Vask terrassegulvet med kraftvask, eventuelt med terrasserens hvis det er. Malte terrassegulv vil alltid flasse etter en tids bruk. Bruk Kraftvask hvis du planlegger å beise eller olje bordene.


Kraftvask gulv

Produsentenes anbefalinger – finner du ditt gulv ? Mangfoldet i terrassebord. Universalt alkalisk vaske- og avfettingsmiddel.


Til børstevask og avfetting i autovaskemaskiner, manuell eller høytrykksvask av karosseri, motor, verkstedsgulv. Gjøco Gulvrens er beregnet til rengjøring av gulvet før behandling. Sikkerhetsdatablad. KRAFTVASK JOTUN 4L.


Jotun kraftvask og soppfjerner 1l. Delbetal med Premium Kontokort. Vasker du husveggen med kraftvask, riktig såpe og en god vaskekost, kan du. Infra kraftvask liter.


Sterkt vaskemiddel for hus som skal beises eller males. Et kraftig, alkalisk rengjøringsmiddel for næringsmiddelbransjen. Type: Kraftig alkalisk rengjøringsmiddel.


Bruksområde: Vannbasert alkalisk. Lensitil Kraftvask erstattes av Lensitil Top når det er tomt på lager. Løsner opp vanskelig trafikkfilm, oljerikt smuss og fett fra kjøretøy, maskindeler og gulv.


EGENSKAPER: Kraftfullt men skånsomt alkaliskt avfettingsmiddel med. Husvask og kraftvask i ett og samme produkt, slik at du kun trenger ett vaskemiddel til huset utvendig. Velg et alternativ.


La gulvet få tid til å tørke godt opp, gjerne et par dagers tid etter vask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg