onsdag 4. desember 2019

Krav til fall på garasjegulv

Nå lurer jeg på om det skal være fall på garasjegulvet. Hadde i utgangspunktet tenkt at det skal være fall på 1:1mot porten. Så begynte jeg å. Skal til å støpe garasje gulvet mitt,men hvor mye fall skall jeg legge.


Har forstått det slik at det ikke går ann å ha en garasje uten fall mot porten :D. En kompis bestilte garasje ferdig. Han har ikke gjort allverden selv, men fått alt ferdig. Gulvet er pusset og fint, men det finnes ikke fall.


Krav til fall på garasjegulv

Litt manuell hjelp langs sidekantene. Opplagt lire midt på gulvet var til god hjelp for. Snø og is som tiner fra bilen gjør det ønskelig med fall i garasjen. I tillegg blir det lettere å spyle av gulvet ved behov.


Krav til fall på garasjegulv

Husk å legge drensrøret med slissene opp, og med fall fra byggegropa. Ligger ikke byggverket på en topp med fall til alle sider, anbefales det at bakken behandles. Dette sparer tid. Telehiv kan lett ødelegge både garasjegulv og støttemurer.


Gir dårlige atkomstforhold. Vanninntrenging og fuktproblemer er velkjent i garasjeanlegg under terreng, og det blir ofte antatt at årsaken er utettheter i tak- og. Fornebu har altfor mange garasjegulv uten drensrenner og fall til sluk.


Ikke fall på garasjegulv til sluk. Klemlist av plast eller korros onsbestandig metall. Vi vil i så fall ta kontakt med deg. Eventuell bruk av andre målemetoder kan avtales, og bør i så fall være nedfelt i prosjektbeskrivelsen.


Krav til fall på garasjegulv

Den som beskriver, er ansvarlig for å definere tekniske krav. Dersom betongen er tilsatt dette må det i verste fall påregnes ca dager ekstra arbeid pr 1m2. I verste fall må gulvet hugges opp.


Disse elektriske arbeidene bør du ikke gjøre selv. Vi utfører gulvavretting på boliggulv, industrigulv, verkstedgulv, garasjegulv, våtromsgulv med fall til sluk, trinnlyddempende gulv, samt over varmekabeler og rør. Arbeidet utført i henhold til krav for matproduksjonslokaler.


Denne veiledningen forklarer forskriftens krav, utdyper innholdet i dem og gir føringer for hvordan kravene kan etterkommes i praksis. Veiledningen inneholder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg