torsdag 26. desember 2019

Legge belegningsstein i hage

Legge belegningsstein i hage

Slik legger du belgningsstein i hagen med grus eller skifer. Før du går i gang med å legge belegningsstein må du grav ut til et fundament. Hvis underlaget drenerer dårlig.


Før du starter ditt prosjektet med å legge belegningsstein eller betongheller bør. Skal man legge belegningsstein er det viktig å tenke grundig gjennom alle.


Se videoene og lær hvordan man legger belegningsstein selv. Montér har fokus på kvalitet og leverer. Går du med planer om å steinlegge i hagen og ikke helt har bestemt om du. Slik gjør du det når du skal legge belegningsstein og heller.


Brostein eller gatestein er et vakkert, men kostbart og litt ujevnt gulv, og kan brukes som kanter og overgang mellom gulvmaterialer. Skifer er holdbart og vakkert. Markstein og heller i betong er dessuten lette å legge. Først og fremst gjelder dette der belegningsstein eller heller kombineres i mønster.


Vurderer du å legge belegningsstein selv ? Arbeidet er slett ikke vanskelig, men krever nøyaktighet. Er det jord eller andre telefarlige masser på. Steinmaterialer på gårdsplass og i hage er slitesterkt og gir deg store muligheter for å sette. Det gjør du ved å legge belegningsstein kant i kant med gresset.


Uansett om du skal legge ny belegning i innkjørselen eller i hagen, kan du få veiledning her! Les om forskjellige typer belegning og legg den slik at den holder i. Enkel fremgangsmåte på hvordan du legger brostein av granitt i hagen. Følg standard leggeanvisning og underlagsoppbygging som i skissene.


Gangveien er ferdig lagt, men må gis kantsikring slik at ikke steinene glir ut. Et bra underlag er viktig for det ferdige dekket av belegningsstein.


Omfattende guide som viser deg hvordan du legger ulike typer stein på. Belegningsstein er populært i norske hager og innkjørsler.


Med litt nøyaktighet er dette en jobb man fint kan gjøre selv, sier anleggsgartner. Er du forberedt på litt fysisk arbeid og flink til å planlegge, er det hus og hage. Med godt forarbeid er det lett å. Legge stein i hagen.


Legge belegningsstein i hage

Horten, Tirsdag 27. Vi ønsker å få lagt belegningsstein (ASAK Herregårdsstein, helstein, gråmix) på et område som i dag dels er dekket av skifer-heller og gress.


Legge belegningsstein i hage

De fleste anbefaler settesan men ser også at noen anbefaler 2-4mm grus. Vi legger med både ny og brukt brostein, og kan også sette denne i betong med spesialfug for å unngå ugress i fugene og lette vedlikeholdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg