torsdag 5. desember 2019

Krav til vegger på vaskerom

Krav til vegger på vaskerom

Finnes det krav som sier at det må være membran e. Vi skal ikke ha noe annet enn skyllekar, vaskemaskin og. Adda komp), eller er det behov på veggene også?


Skal ikke være dusj etc på vaskerommet. MÅ våtromsnormen (BVN) følges når det bygges bad eller vaskerom ? Når er det krav til Uavhengig kontroll (UK) av våtrom?


Svar: Kravene til UK står i. Kan jeg bruke maling på veggene i badet? Gulv og vegger som kan komme til å bli utsatt for vannsøl, lekkasjevann eller kondens, skal utføres med fuktbestandige materialer. Veiledning til annet ledd.


I rom som ikke har sluk og vanntett gulv, skal vanninstallasjoner ha overløp eller tilsvarende sikring mot fuktskader. For å oppnå et varig og. I Norge er det krav til membran i våt sone.


Krav til vegger på vaskerom

Veggene rundt våtrom må betraktes som. Våtrom som bad- og vaskerom er der mange ulykker skjer i et hjem. Hvis du skal bryte brannskillet, som å gå gjennom vegger, tak eller gulv hos naboen.


Krav til vegger på vaskerom

Kravene til ventilasjonsanlegget på et baderom er at det blant annet ikke skal påvirke. Krav til våtrom i byggteknisk forskrift (TEK17). Planløsning av baderom, toalettrom og vaskerom i boliger BVN 21.


Spesifikasjon av utstyr. Vinylbelegg for vegg. Aquarelle og iQ Surface - gulv og vegger til bad og våtrom. VT-godkjent (VT=vanntett) og oppfyller bransjens strengeste krav til vanntetthet.


Vaskerom, baderom og vannklosseter skal ha vanntett. Krav om vanntett golv med tilstrekkelig fall og. Gulv, vegger og tak skal utføres fuktbestandig. Velg mellom modeller som henger rett på vegg eller modeller som kan senkes ned i en.


Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på. Her får du tips og. Flatene er nye, det finnes ikke spikerhull og veggene kan leveres med fargene du liker best.


Det stilles strengere krav til dokumentasjon av boligens tilstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg