tirsdag 24. desember 2019

Lavtbyggende gulvvarme vannbåren

Lavtbyggende gulvvarme vannbåren

Fordeler med Minitec. Installasjon av vannbåren varme betyr ikke hel ombygging. Det finnes mange kompakte løsninger på markedet som kan installeres. Canes Lav Klett er en systemløsning tilpasset prosjekter med lav byggehøyde.


Se hele produktutvalget her! Varmesløyfer monteres. Konvertering av elektrisk oppvarming til vannbåren gulvvarme er en utfordring fordi tilgjengelige systemer har stor byggehøyde.


AluAqva har opptil % lavere. Lavtbyggende vannbåren gulvvarme - enkelt og miljøvennlig! Roth Compact system består av sporede celleplastskiver av meget høy densitet.


Lavtbyggende gulvvarme vannbåren

Lav bygghøyde og vekt gir nye muligheter for vannbåren varme i alle rom. Det er fremdeles elektrisk gulvvarme som kan legges med den minste bygghøyden, men. Ofte er det gulvvarme folk først og fremst tenker på når de snakker om vannbåren varme. Ulempen med gulvvarme er at man må rive opp gulvet for å installere.


Det hersker en oppfatning om at vannbåren gulvvarme ikke egner seg til blokkleiligheter. Hvordan ser dere på den utfordringen, Killerud?


Kjell Bernt Kalland er klokkeklar: Ut med el-kablene – og inn med vannbåren. Her får du behagelig varmekomfort med minimal byggehøyde på gulvet. Nye, lavtbyggende varmesystemer har en byggehøyde på rundt mm.


Lavtbyggende gulvvarme vannbåren

Det gir varmekilder med lav. Da får man gulvvarme som krever minimalt med bygningstekniske inngrep. Derfor er rådet generelt å legge gulvvarme under flisene – uansett om det er. Så lenge ikke temperaturen overstiger grader kan gulvvarme og parkett kombineres.


Mye benyttet i dag er lavtbyggende el-matter, gjerne et lavvoltanlegg. Vannbåren varme er en. Armaturjonsson AS tilbyr et av markedets bredeste sortiment innenfor området sanitær og vannbåren varme. Nå kan du installere vannbåren gulvvarme i ditt eksisterende varmeanlegg på en enkel måte.


I tillegg til vannbåren gulvvarme leverer vi radiatorer og viftekonvektorer (fancoil). I noen tilfeller kan investeringskostnaden for vannbåren varme være det dobbelte av det som kreves for lavtbyggende gulvvarme.


Med Mini Floor vil Thermotech ta opp konkurransen med el- gulvvarme. Dette forsterkes ytterligere når. Andreas Anderzon av Thermotech. Gulvvarme på trebjelkelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg