torsdag 19. desember 2019

Lampefeste for skråtak

Lampefeste for skråtak

I rom med skråtak, kan det i mange tilfeller være nødvendig å montere lampene i skråtaket. Selv om montering av lamper her kan by på.


Vurdering: - ‎stemme Montering av lampe i skråtak på en pen måte - ByggeBolig byggebolig. CableCup gjør at du lett kan montere.


Jeg har fått i oppgave av min samboer å henge opp en lampe i skråtaket i trappeoppgangen og det er jo for så vidt greit i og for seg. Jeg ville gått for k-rør gjennom tak som bex beskriver, ikke lampettboks, for da det er enklere å få til spikerslag for lampefeste.


Lampefeste for skråtak

Vi trenger hjelp til å lage ett festepunkt til lampe i skråtak. Lampen er ikke en pendellampe, derfor trengs det å bygges en slags kloss til lampen. Hva slags belysning til stue med skråtak ? Belysning i rom med skråtak 10.


Bor ivei av hjertens lyst (tilpasset lampefestet, that is) 3. Dette var interessant for en stue med skråtak hvor lampefestet midt i taket henger over gulvet! Men hva med støvansamling etc?


Skru opp lampen med. Apropos: Hvordan er det å montere takvifte i skråtak ? Plasser laseren på midten av spisebordet og hold lampefestet på midten av prikken. Lag deretter to små prikker hvor du skal skru inn festene.


Dette er lampefester og disse følger med lampene når du kjøper dem. Et feste for skråtak, flate tak, hvelvinger, vegger o. Med 4-punkts hakestropp og lampefeste (NB ikke på bildet). REFLEKS OG LAMPEFESTE. Det skal installeres.


Lampefeste for skråtak

Lampefeste snap-on, passer kun til denne hjelmen. For arbeid i høyden, arbeid på skråtak, arbeid i stiger etc hvor det er risiko for å falle ned. Geletopp av plast (gul).


Tilnærmet firkantet " hus" med skråtak. Interiøret på loftet med gavl og skråtak - utformingen av drømmene dine! US ensidig: Driver: LPC, Drift: 7A 230Vac, LED: 58W US tosidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg