onsdag 11. desember 2019

Lav strandstol

Lav strandstol

Ekstremt fleksibel og praktisk stol med mange innstillinger for armstøttene, ekstra bein til solsengstilling samt en behagelig nakkestøtte. En komfortabel strandstol med armlener.


Ramme i aluminium, trekk i textilene. Sammenleggbar og kompakt for enkel frakt. Vekt kun 8gram. Herlig stol som er lett å ta med seg. For late dager i solen eller til aktiviteter. FAST LAV PRIS Vi har håndplukket et bredt utvalg av produkter som alltid har. Campingstol HALDBAKKEN. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Alltid gode priser. Akkurat nå Sommerkampanje med opptil 10% rabatt. Kjøp strandstoler her.


Utvalgte, Bestselger, Alfabetisk, A–Å, Alfabetisk, Å–A, Pris, lav til høy, Pris, høy til lav, Dato, gammelt til nytt, Dato, nytt til gammelt. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Strandstol lav 2ass aluminium. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Lav strandstol

En sammeleggbar strandstol som er lett å ta med i bilen og som tar liten plass. Maks personvekt 1kg. Mål: 80x56xcm. Belastning 100kg. Flott stol med kjempegod sittekomfort! Sjekk nettbutikkens flotte utvalg av. Ouick er en enkel lav strandstol med kjempegod sittekomfort. Den er lett å klappe. Start med at lave ryggen. Læg de to rygstykker på et bor og læg den første fodliste ovenpå. HM HOME › Møblerwww2.


Lav strandstol

En lav loungestol i FSC-sertifisert merantitre med sete og ryggstøtte i rotting. Skruer er inkludert. Produktets yttermål: B:41. Ryggen er lav og. Ikke på nettlager. Dette produktet er. Vanlig pris kr 32Spesialpris kr 3038. Legg i handlekurv. Eames DSW stol, hvit. Holiday Oslo stol. Crespo Air Deluxe 3D stol Svart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg