onsdag 18. desember 2019

Kuskinn til salgs

Pent kuskinn i brunt og hvitt selges for 6kr. Bordet det er bilde av kan følge med om ønskelig. Vi selger et pent brukt kuskinn i nydelige farger. Pris som nytt var kr.


Kuskinn er gjerne større skinnfeller. Det gjør kuskinn perfekt å bruke som teppe på gulvet eller som for eksempel et sengeteppe. Tidvis selges det skinn fra kuene på Bygdø Kongsgård.


Skinnet er naturlig. Du kan kjøpe kuskinn på arrangementer som Kuslipp, Norsk Folkemuseums Julemarked og Smaken av.


La skinnet henge over en stol, fest skinnet på veggen eller bruk det som et behagelig gulvteppe. Blant våre tepper er kanskje våre dyreskinn og huder de som i størst grad. Del annonsen «Sidebord i kuskinn » med dine venner.


Rapporter annonse. Lignende I nærområdet. Publisert av Ann. Ingen lignende annonser ble funnet. Har du lyst på eit golvteppe? Me har mange fine kuskinn på lager og gir % rabatt nå. Svinelær kommer fra griser i vanlig industriell produksjon. Griser står i betongbinger. Salg av skinn, pels, spenner, halvfabrikata, verktøy og tilbehør her på Leather House nettstedet eller i vår butikk på Rundetårn i København. De selges i enkle skinn, doble (sydd sammen) og 4-skinnsfeller.


Kuskinn til salgs

Vi har både langhåret og kortklippet og i fargene hvit, svart, rustbrun og grå. Islandsk saueull er. Default Store View. Opprett PDF-katalog for denne kategorien.


Videre har vi et godt system for å ta vare på og klargjøre huder og skinn for garving. Norilia Nordic som et felles salgsselskap for nordiske huder og skinn. Eksklusive kuskinn frå Hemsedal til salgs.


Dette er unike skinn av svært høg kvalitet. Kan brukes til gulvteppe eller henges på vegg. Mister ikkje hår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg