torsdag 5. desember 2019

Osmo hardvoksolje spisebord

På gulv, tak og vegger, start med å jobbe feltvis 3-bord av gangen. Hardvoks- Olje Pigmentert. Anbefales brukt til parkett, heltre gulv, tak, vegg samt møbler og andre. Den kommer i silkematt, matt, natural.


Osmo hardvoksolje spisebord

OSMO Norge, som er leverandør av hardvoksoljer til. Både på eikegulv (tidligere oljet) og et spisebord i eik. Veldig godt fornøyd med resultatet.


Spesielt egnet for vegg og tak, møbler, barneleker og øvrig interiør av tre. Det er et bord som er rustikt og som skal beholde den stilen. PÅFØRING: Påfør oljen feltvis 4-bord av gangen.


Produktet er basert på naturlige. Osmo hardvoksolje er basert. Kan brukes på ubehandlet eller tidligere oljet treverk. Ideell for gulv, vegg, benkeplater og møbler.


FARGER: Fargeløs, Hvit, Lys grå, Mørk grå, Antikk eik og sort. I motsetning til et lakket gulv, kan slitasje på hardvoksolje repareres.


Personlig foretrekker jeg oljede bord hjemme, fordi det er lett å fikse et problem bare akkurat der det er oppstått, og enkelt å olje dem bare ved å. Våre eikeplater er behandlet med OSMO hardvoksolje, vi har 6. Kjøkkenet er laget i ask og alle flater er behandlet med hardvoksolje fra Osmo. Dekorvoks er en beskyttende overflatebehandling for vegg, tak, møbler og. Bildet er tatt ifm overflatebehandling. Opprinnelig var bordet såpebehandlet, men av praktiske årsaker ble.


Osmo hardvoksolje spisebord

Benkeplate i eik farget og oljet med osmo hardvoksolje. HER ER BORDET AVBILDET MED HELTRE EIKEPLATE, BEHANDLET MED OSMO HARDVOKSOLJE. Bordet kan fås med tilleggsklaff på cm. Olje, lakk eller spray kan gi beskyttelse og et penere utseende til en lang rekke overflater – enten det er møbler, gulv eller metall.


Osmo hardvoksolje spisebord

Hos oss finner du et stort utvalg som sørger for at du kan finne akkurat. Lampen etter Grethes svigerfar fikk strøm for lenge siden. Stolenes grå nyanser tar opp fargen fra de. Bruksområder er alle typer interiør, som gulv, møbler, kjøkken ect.


Lengde etter ønske, men standard mål som på våre andre bord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg