torsdag 19. desember 2019

Låskasse ytterdør 410

Erstatningslåskasse. Samme mål som eldre låskasser. Fallen er for høyre-hengslet dør. Content goes here. Sikre ytter- og innerdørene med denne låskassen i galvanisert stål. Vendbar falle for høyre- og venstrehengte dører. Ekstra stolpe følger med. Låskasse for innerdører. Det er i hovedsak typer låskasser for innerdører. FG-godkjent lås for utvendige dører i privatboliger, leiligheter, og til kontor og. ASSA låskasse 410. Bredt utvalg av låser.


Hengelåser, elektroniske dørlåser, vinduslåser samt mye mer å velge i. Handle enkelt på nett - hent i butikk. Boyesen 4er erstatningskasse for låskasser produsert frem til ca. Jeg vil tro den passer.


Den har også mm. Vi benytter informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen av vår hjemmeside. Ved å besøke dette nettstedet godtar du bruk av. MATT – NN RB410SLS.


Finnes med mm avstand til senter sylinder. Må bestilles i høyre eller venstre utførelse. Har herdet falle og herdet. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.


Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Vi gjenoppbygger seksjonen for låskasser og henviser derfor til brosjyren Mekaniske låser og sluttstykker som er. Skanva sidefelt til ytterdør. Er det slik at sluttstykket forblir inne i låskassen også når døren er åpen? Men det er ikke uvanlig at moderne tunge ytterdører siger, enten på.


Om jeg skulle gjette ville jeg sagt det er en Trioving 4som står i døra di. JUSTERINGER: Hengsler: Skru av toppskruen på. Fordelen for deg er at den er godkjent fra et forsikringssynspunkt.


Våre ytterdører. Formpressa, slette og kompakte dører. Godkjent med valgfri hovedlås og ekstralås Assa 411. A=mm, B=mm.


NorDan Ytterdør har som målsetting at verken vær, vind eller uvedkommende. Komplett Assa lås til ytterdør med vridere, låskasse, Trioving sylinder, skruer. Bruksområder for motorlås er i hovedsak ytterdører, datarom, to-fløyede dører, arkiv.


Låskasse ytterdør 410

Leveres med låskasse Assa 4, Trioving. U-verdi for tett ytterdør og med glass ned mot 0.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg