mandag 23. desember 2019

Leca bakerovn

Leca bakerovn

Jeg har lenge tenkt på å bygge bakerovn, og har nok et særdeles. Som isolasjon valgte jeg faktisk en kombinasjon av LECA -blokker.


Med en godt isolert pizzaovn, kan du lage all slags mat utendørs. Veiledning til bygging av bakerovn. NR Forno vero kit settes. Ofte vil det si ca 1cm.


Leca bakerovn

Ovnen bygges på et fundament, isoleres med vermiculite, leca (ekspandert leire) og litt fuktig sement. Ildfast mørtel på utsiden av skjøtene. Golvet er av vanlig brustein, og sokkelen i pusset leca.


Selve ovnen er laget i ildfast murstein. Til pynt har jeg brukt vanlig stein. Så har dagen kommet. Vi får besøk av murer og skal begynne på pizzaovnen. Fundamentet er bygget av leca og sement. Løs Leca (sekker), vermiculite (sekk) og isolasjonsplater (plater). Fronten av bakerovnen kan du lage selv eller kjøpe den slik den er avbildet. Autoplay When autoplay is enable a suggested.


Hvis du liker å tilberede mye forskjellig mat i bakerovnen din så kan Toscana- kuppelen være det riktige valget for deg. Napolitansk kuppel. Naturstein, leca, betong eller murstein. Leveres i en eller tre.


Varenummer: 175-Kategori: Isolasjon Stikkord: isolasjon, Isolasjon til bakerovn. Pris kan ofte være høyere om du må kjøpe tørr sand og leca kuler på.


Drømmer du om å lage ekte italiensk pizza i hagen? Se her hvordan du bygger din helt egen pizzaovn, og gjør drømmen til virkelighet.


Leca bakerovn

Tid for hjem forvandlet en upraktisk hagekrok med uthus til sommerstue med uteplass og vedfyrt bakerovn. Les Kjerstis prosjektblogg og se før. Bilder og informasjon om bakerovnen. Masseovn med frontvendt bakerovn Det anbefales at du leser denne veiledning.


Gips er ikke godkjent som brannmur. Bakerovn1-150x150. Husk at leca også fungerer som en slags isolasjon. Det ble bygget et skall rundt av Leca. Pusset leca, murt ferdig front.


Har endelig fått pusset lecaen og murt de siste steinene i fronten. Pipa er også nesten ferdig, mangler bare. Avkappede bjelker understøttes og et fundament mures opp av leca -blokker.


En bakerovn er ikke bare en tradisjonsrik måte å bake brød på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg