tirsdag 31. desember 2019

Legging av industriparkett

Legging av industriparkett

Legging av industriparkett eik. Vi leverer industriparkett i Eik, med hele bearbeidelsen av materialer. Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Sliping av industriparkett.


Montering skjer ved liming til undergulv. Gulvet må slipes, sparkles og overflatebehandles etter legging. Det anbefales at montering utføres av egnet fagpersonell. Etter montering behandles gulvet etter ønske.


Legging av industriparkett

Tykkelse: 1 eller mm. Vi har høy kompetanse på legging av gulv i fiskebensmønster, og tar oppdrag. Vår industriparkett er laget av massiv tre slik at gulvet tåler å slipes ned flere. Registrert Dato: Mandag 02.


Videoen viser prinsippet bak legging av industrigulv i bambus. Av Hardstuff Norway AS. Massiv eik i små staver på høykant. Flott og veldig slitesterkt. Nyttigenever › photos › legging. Det mest vanlige for stavparkett er fallende, rute- eller fiskebeinsmønster, mens i mosaikk er det engelsk, rute- og parallelmønster. Ved legging av stav parkett i. Instruksjoner for legging av industriparkett. Disse gulvene selger vi kun inkludert legging, sliping og behandling.


Det er vanlig å slipe og overflatebehandle stavparket- ten etter legging. Parkett kan også være satt sam- men av flere massive enkeltstaver, som regel to eller tre. Lengden påvirker ikke leggingen så den beskrives ikke i normen.


Lokalisering: hvor det legges industriparkett. Underlag: gulv på grunn. Høykantparkett kalles også industriparkett. Eksepsjonell fyllevne.


Etter leggingen skal parketten slipes, bredsparkles og overflatebehandles på stedet. Denne tradisjonelle industriparketten gir en litt mer rustikk og gedigen.


Legging av industriparkett

Vi har lang erfaring og ypperste ekspertise for legging, sliping og behandling av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg