tirsdag 24. desember 2019

Slipe parkett erfaring

Vi hjelper deg gjerne med å finne ut om det er best å. Vi bruker anerkjente lakk olje. Under laget med pent treverk er det billig treverk av veldig lav kvalitet og med helt annet utseende.


Slipe parkett erfaring

Det finnes heltregulv som omtales som parkett. Per i dag er det lagt en helt ordinær 3-stavs parkett som er lakkert. Med sliping ble parketten bedre enn ny.


Etter tre år i USA kom vi hjem til en parkett som var til å gråte over. FORNØYD: Anette Karlsen var lei av den gule tonen i parketten hennes. I november ble eikegulvet slipt og oljet slik at det ble lysere og matt. Parkett og heltre blir som nytt.


Er gulvet slipt tidligere må du sjekke at det er mer å slipe på. Massivt gulv Har du et heltregulv i god kvalitet. Får du ikke fjernet slipesporene og avsluttet med et glatt gulv, kan det være så godt som umulig å gi gulvet en lakk som holder etterpå. Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye?


Da har du kommet til rette plassen. Vanlig standard parkett leveres med et slipe sjikt som gjør at vi kan slipe gulvene.


Vi har lang erfaring med hvilken produkter som passer best til de forskjellige. Terje Hallberg har slipt, lakkert og oljebehandlet gulv for både boligeiere og. Sliping av parkett og heltregulv.


Slipe parkett erfaring

Slipe tregulv Å slipe et slitt eller gulnet tregulv gjør underverker for både gulvet og rommet. Jeg har lang erfaring mot. Gulvet blir som nytt igjen, får en penere farge og blir dessuten mykere.


Vi leverer høy kvalitet og finish, over års erfaring. Gulvsliping handler om erfaring og det er en mengde ulike behandlinger som kan benyttes når gulvet er slipt, alle krever riktig finish på slipingen for å bli bra. Med over års erfaring garanterer vi profesjonelt utført arbei kort.


Vi har gulvslipere klare for oppdrag i Bærum på kort varsel. Kvalitet og pris er. Vår erfaring og ekspertise gir deg som kunde en trygghet og kvalitet vi er.


Valget mellom tregulv, parkett, linoleum eller laminat avhenger av. For selv om parketten i mange tilfeller kan slipes, har du ikke lyst til å gjøre.


Hvis du liker parketten du har, er det veldig mye greiere å få folk til å slipe for. Grind Tech holder til i. På grunn av vår store erfaring og ekspertise har vi utført flere tusen jobber i alt fra.


Slipe parkett erfaring

Vi er nå fjerde generasjon innenfor våre spesialiteter som tregulv, vinyl, kork, parkett og tepper. Støvfri parkett - og gulvsliping.


Jeg er norsk håndverker, som legger vekt på punktlighet og kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg