søndag 15. desember 2019

Kunstig kuskinn

Maja eksotisk er et kunstig kuskinn som er laget av akryl og polyester. Til tross for at teppet er produsert av kunstmateriale, er det veldig likt ekte kuskinn.


Sonny er et kuskinn som er lagd av kunstmaterialene akryl og polyester. Det trykkede mønsteret går i brunt og hvitt, og er veldig likt et ekte kuskinn. Kuskinn er gjerne større skinnfeller.


Kunstig kuskinn

Det gjør kuskinn perfekt å bruke som teppe på gulvet eller som for eksempel et sengeteppe. Rosa eksotisk er et kunstig kuskinn som er laget av akryl og polyester. Skinn kan både komplimentere andre kunstige materialer i hjemmet eller spille sammen med andre.


Kunstig kuskinn

Stor veske med kunstig kuskinn. Legg i handlekurven. Romslig veske sydd av kunstskinn og møbelstoff med. Delikat krakk i kuskinn med treben.


Benken passer perfekt i gangen, stuen eller på soverommet- hjemme som på hytta! Tøfler med såle av gummi. Topp av semsket, kunstig kuskinn. Fôret med duskpels.


Toppen har en patch av metall med paljetter. Kunstig kuskinn med gull 68x114. TilbudNOK29Førpris:NOK59Rabatt - 50% inkl. Sofan er laget av italiensk kuskinn av høy kvalitet og kunstig skinn.


Denne sofaen finns i. Det er håndlaget av høykvalitets kuskinn, som gjør hvert av våre tepper unikt. Med sitt naturlige fargevalg og flatvev-design, vil teppet bli et blikkfang i ethvert rom.


Krakk med grått kuskinn. Kontoret i landet eller i leiligheten: på gulvet eller på veggen av kuskinn. På et nedslitt kuskinn De eliteoksene i fjøset på Store Ree. Del annonsen «hvitt glass potte hvit kunstig blomst midt» med dine venner.


Rapporter annonse. Lignende I nærområdet. Publisert av oddbjørn. Kanskje litt dumt spørsmål men hvordan ser man forskjell på ekte og kunstig skinn?


Kunstig kuskinn

Har lest litt rundt å sett at det er forskjellige produkter. Lær er et slitesterkt og fleksibelt materiale laget av garving dyr kuskinn og skinn. Det finnes mange navn og merker for slike kunstige lær, inkludert "pleather".


Leter du etter billige. Hennes underdel er i bomullsstoff og på føttene har hun flotte knelange støvler i kunstig kuskinn.


Dekorativt: imitasjonen kuskinn gir hvert interiør et rustikt preg - sikrer hygge - et snev av fjellhyttefølelse for ditt hjem. XL Lappeteppe ekte kuskinn m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg