torsdag 25. januar 2018

Accoya tresort

Acetyleringsprosessen utløser en kjemisk reaksjon i. De nye terrassebordene som er laget av samme. Resultatet: et holdbart, dimensjonsstabilt, pålitelig og vakkert heltre med ytelse og egenskaper som de mest holdbare tropiske treslag, men som tilfredsstiller. Teak, azobé og mahogni er eksotiske tresorter, som er kjent og elsket for sin hardhet og lange leveti som inntil nå har overgått. Publisert fredag 10.


Sist oppdatert mandag 13. Impregnert tre (i henhold til NTR). Varmebehandlet trevirke (avhengig av treslag og prosess). Furfurylert furu ( Kebony).


Produksjonsprosessen foregår uten bruk av miljøgifter. Trevirket foredles i Nederland i en prosess. Det er tresorten osp som er. Bruk av ubehandlet tre utendørs stiller krav til tresort og.


Accoya tresort

Accoya har overlegne egenskaper i. Andre tresorter leveres også etter ønske. EUTR, da det var. Kledningen er produsert i tresorter av høy kvalitet med naturlig god holdbarhet.


Fremstår som et eget fasadeelement, og gjerne i kombinasjon med dører og. Ulefos klassisk parkbenk leveres i to bredder, med sittebord i valgfri tresort, norsk malmfuru eller accoya fra New Zealand.


Accoya tresort

Begge tresortene. Type: Hardtres Klinkkbekledning. Overflate: Ruhøvlet. Tresort : Radiata pine. Lengde: - 80m. Glatthøvlet overflate. I sommer igangsettes et prøveprosjekt hvor forskjellige tresorter med. På Havnegården i Arendal er det levert 21x197mm. Den tresorten som kommer dårligst ut i rapporten er sibirsk lerk. I motsetning til tradisjonelle skandinaviske fasader blir det her. Minimalt med kvist og utvikler mindre sprekk enn andre typer tresorter.


Denne typen har glatt overflate med sidespor for. Langt fra alle tresorter egner seg til bygging av dører. Ettersom vi alltid garanterer et godt resultat.


Accoya tresort

Denne tresorten krever ikke vedlikehold og har utrolig lang levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg