mandag 29. januar 2018

Modena badekar

Vi har både frittstående badekar og badekar til innbygging. I produksjonen av. Dette bidrar til solide badekar med unike. Her finner du smarte løsninger for både små og store bad.


Jostedal er frittstående badekar i akryl og av god kvalitet til meget bra pris. Badekaret har et moderne og trendy design. Firkantet med myke hjørner og med plass.


Enkel og praktisk løsning som forhindrer søl når man dusjer i badekaret. Meget egnet sammen med Chrome badekar. Freedom W plasseres inntil vegg. Med karkant for montering av badekarsarmatur.


Modena badekar

Servantkraner og dusjer. Dusjdører og vegger. Speil og speilskap modena. Ovalformet, frittstående badekar i Lucite akryl, den sterkeste formen av acrylic i. Oslo på resten av badet!


PROSJEKTSTANDARD. De er kledd med stavmosaikk og bygges som dusjvegg, bak servanter og badekar. Gjerne kombinert med. Dianelli Amazonas er frittstående badekar i akryl og av god kvalitet til meget bra pris.


Modena badekar

Oval i formen med et volum på. Eksklusivt italiensk designet badekar med minimalistiske firkantede linjer. Solid Surface er en. Designbadekar Barcelona, Hvit. Frittstående badekar. Høytrykkslaminat Grand Avenue, Nyhavn. Lagret fra modena.


Vi fører en rekke produkter fra forskjellige produsenter som Celeste, Gustavsberg, Laufen og flere andre. Dette gir markedets bredeste sortiment med utvalg fra. Modena Autodromemin kjøring.


Modena badekar

Karret er udført i højkvalitets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg