mandag 22. januar 2018

Aluminium trapp ute

Weland rettløpstrapper av aluminium produseres av strengpressede aluminiumsprofiler, og skrues sammen ved montasje. Trappene er lette, og har utmerket. Trinn i spesialstørrelser produseres i henhold til mål fra kunden og er bestillingsvare.


Dette gjør de mer motstandstyktige mot rust, slitasje og skader, sammenlignet med f. Sirius Stål er en moderne trapp som er designet for å ta liten plass i rommet. Aluflex Industritrapp og leider er en lett og stabil konstruksjon som egner seg spesielt.


Vi leverer og monterer alle type ståltrapper for bruk både inne og ute. Fra vanlig industritrapper til trapper med nydelig design for innendørs bruk. Valgfri RAL farge.


Ypperlig for alle typer utvendige trapper, for enkle trapper med impregnert treverk som vanger, eller til større trappekonstruksjoner i stål. Bygg en tretrapp i hagen.


Her viser vi noen måter å utforme tretrapper på - så får. Midthaugs trappekonstruksjoner for utendørs bruk, er alle i. Håndlist: stål i trapp, aluminium på. Vi har en ståltrapp ute med like trinn.


Midthaug har sitt hovedkontor og produksjonslokaler på Kleive i Molde Kommune. Bedriften er Norges største produsent av trapper, rekkverk og balkonger.


Aluminium trapp ute

En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen ? Her skal vi omtale tre av de. Produkter › Områdesikringgardasikring.


Vi lager trapper, rister og trinn i aluminium og kan lage til flere mål. Utseende er enkelt, men kan også tilpasses etter ønsket uttrykk. En spiraltrapp kan benyttes både innendørs og utendørs, alt etter behov. Glassrekkverk i Aluminium, Rustfritt.


Aluminium trapp ute

For trapper både ute - og innendørs med mange forskjellige variasjonsmuligheter og. Utemiljø - corten. Kantlister til be trapp i terreng og vannspeil laget for kunde. Cortenstål gir utemiljøet et rustikt og robust uttrykk.


Aluminium trapp ute

Fasaden til trafohuset har vi kledd. Stabil og smidig sammenleggbar trapp i aluminium. Finnes i fem ulike størrelser. Velg et alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg