onsdag 24. januar 2018

Glasstak pergola

Bruk glasstak til den overdekkede terrassen. Det finnes mange type tak du kan velge. Overbygd terrasse. Men et glasstak til en. Prikken over i-en på terrassen er taket. Terrassetaket kan være et åpent, beplantet sperretak – en pergola – eller et tett tak som skjermer mot sterk sol og regn. Pergola med glasstak. Vi er stolt leverandør av høykvalitetsprodusenten Solarlux fra Tyskland.


Glasstak pergola

Drøm deg bort i din egen utestue i glass – omringet av naturen – og menneskene som du er glad i! Glasstak Starlight. Vårt glasstak vil la dere glemme tiden. Hos Willab Garden finner du Nordens bredeste utvalg av hagestuer, drivhus og tilbehør.


Skal du bygge uterum har vi alt fra grunn til tak, dessuten praktiske. Alle profiler til taket er i ubehandlet aluminium. Unik E-profil foran og bak. Vi har utviklet et eget taksystem i glass og aluminium som kan monteres oppå en stål- eller trekonstruksjon.


Glasstak pergola

Disse markisetypene gir deg. Ypperlig til glasstak. Et glasstak fra Veranda skreddersys selvsagt til ditt behov.


Fra små glassbaldakiner til store vinterhagetak med bæring i stål og aluminium, eller tak med. Terrasse - Gjestene sitter trygt og tørt under et Jumbolite- tak. Det er en god investering som også passer når du skal lage pergola. Vår kunde i Haugesund har pusset opp hagen sin og satt av et eget område for en fantastisk fin pergola.


Nordisk versjon av pergola. I vårt klima kan det være greit å sitte under tak, uten at man ønsker å lukke seg inne med vegger. Da er en pergola med glasstak en. Slik bygger du tak over terrasse selv.


Glasstak pergola

Du kan ha glasstak over terrasse eller tretak over terrasse. Tak over veranda fikser du enkelt selv. Med et glasstak får du en permanent utestue som kan brukes under alle værforhold. Når du skal designe tak til din uteplass har du mange muligheter.


Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en uteromsløsning bestående av pergola med vegger og. Vi leverer og monterer glassbaldakiner til både private og næringsbygg. Airomatic passer perfekt som utvendig solskjerming til vinterhager, glasstak og takvinduer. Sintesi " tak kun" uten frontstolper, som skal.


Levering og montering av glasstak med aluminiumsprofiler. Trondheim, Tirsdag 09. Får ikke bygge glasstak til sofaputene.


Taktrøbbel: Leonhard Jakobsen trodde nye byggeregler skulle åpne for glasstak over terrassen i stedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg