mandag 15. januar 2018

Heltre gulv ask

Heltre gulv ask

Hvilket gulv du velger har mye å si for hvordan rommet oppfattes. HELTRE Ask er et hardført treslag med langt livsløp.


Det blir et vakkert og livlig gulv med fargekombinasjonen lyst og brunt treverk. DalaFloda leverer kvalitetsgulv i massivt tre i bredt sortiment i treslagene furu, eik og ask. Gulvene leveres ubehandlet eller miljøvennlig.


Et heltre gulv i eik eller ask er original gulvet som en parkett prøver å etterligne. Et vakkert og lyst, hardt gulv med tydelig trestruktur og fargevariasjon. Furu og eik er mest brukt i Norge i dag.


Ask, lønn, bøk, bjørk og gran benyttes også i noe grad. Gulvleverandørene peker videre på at tropiske. Tregulv har høy kvalitet og lang levetid. Et massivt tregulv er et.


Vårt hovedsortiment består av brede heltreplank av eik. Kom innom oss og se forskjellen! Når du skal velge heltregulv, er det lurt å velge tretype.


Heltre gulv ask

Gulv i bjørk er heltre tvers igjennom, og kjennes derfor varmt og behagelig å gå barfot på. YDNA GULV I ASK Ask er et hardt treslag som tåler mye og. Ask er et lyst, slitesterkt og hardt treslag, faktisk like hardt som eik.


BARONASH er vårt mest eksklusive askegulv, med jevne. Skovin Ask Superhvit som er behandlet med en lett hvitpigmentert hardvoksolje. Massiv heltregulv i enten eik eller douglasgran som leveres med not og fjær.


Med Dinesen Furu får du et heltre furugulv i eksepsjonelle dimensjoner. Furuplankene våre stammer fra bærekraftig skogdrift i de tyske skogene. Legg i handlevogn. Gulvet passer like godt på hytta som hjemme.


Eik Svartor Osp Ask Kutterflis Prisliste Referanser Gjør det selv. Moelven Wood AS FURU HELTREGULV. Laminat kommer aldri over dørstokken verken her eller der hos oss. Bidra til å løfte.


Heltre gulv ask

GENERASJONER: Når gulvet skal. Innen heltre - gulv kan vi tilby flere attraktive varianter. Først og fremst produserer vi eikegulv, men også treslag som ask, bjørk, bøk og merbau inngår i vår. Bygdegulv leverer tradisjonelle heltregulv i eik og ask med Osmo overflatebehandling.


Bygdegulv er et helt unikt firma som blander egne farger basert på. Gulvbord er beregnet på synlig bruk og leveres i gran, furu og flere lauvtreslag der bjørk, eik og ask er mest aktuelt. Gran og furu leveres i to kvalitetsklasser. Slik kan et heltregulv av typen "valnøtt natur" se ut.


De mest brukte tresortene er furu, eik, bjørk, valnøtt og ask. For deg som ønsker deg et tregulv kan det kanskje være vanskelig å ta valget mellom et gulv i heltre eller parkett.


Vi ser på ulempene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg