fredag 12. januar 2018

Forskaling av betongtrapp

Støpt trapp med forskaling. En betongtrapp får sprekker og skader med tiden. Jo før de repareres, desto enklere er jobben. Be om betong med lav "slump" når du skal støpe trapp.


Desto lavere tall desto mindre flytende er betongen. Jeg har pleid å bestille når jeg. Hei, har nå snekret forskaling og skal til å legge isopor og armering i trappen og på platået.


For å få glatt betong må du ha glatt forskaling. Maks opptrinn for. På trapper hvor det skal være gelender klargjør vi dette under bygging av trapp. Det samme gjelder for betongplatting.


Forskaling av betongtrapp

Forskaling av trapp ettrinnstrapp med. Husk avstivninger. Legg i betong og eventuell armering tilpasset trappens konstruksjon. Timelaps film av oss når vi forskaler en trapp.


Forskaling av betongtrapp

Viser når jeg forskaler og støper trapp. Kunde som filma denne jobben. Lastet opp av Langen Betong trapp i terreng, forskaling, støp, puss. Flott trapp i terreng. Abonner gjerne på kanalen. Liker du filmene trykk. Nina i Paradiset ninasgaleverden. Støping av trapp, steg for steg! Verdens teiteste overskrift, men jeg syns det var så morsomt! Min kjære har skaffet seg sementblander, og da. Første bilde viser trappen når den er støpt, men før forskaling er fjernet.


Best mulig forskaling gir best mulig resultat. Stryking av betongtrappa. Når betongen er herdet tas forskalingen ned. På bildet ser vi deler av forskalingen til veggene i garasjen.


Forskaling av betongtrapp

Bildet viser Mario i aksjon med å fylle betong i forskalingen til garasjeveggene. Under herding utsettes forskalingen derfor for stort trykk fra den våte betongen, og det er avgjørende for et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg