onsdag 31. januar 2018

Dørskilt hjerte

Dørskilt hjerte

Lag et helt personlig dørskilt for deg og familien direkte i nettleseren! Velg mellom ekstra. Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk.


Vi har års erfaring innen stempelproduksjon! Dørskilt i koselig hjerteform. Du kan endre farge og tilpasse layout i skiltdesigneren. Vi lager acryl skilt i flotte farger og tekster.


Dørskilt hjerte

Fantastisk egendesignet dørskilt med utskjering av hjerte i ett hjørne. Her er en flott variant. Start med en ferdig mal - velg skilt og gå til Trinn (nederst).


Skiltet er værbestandig og med den røde bakplaten synes teksten godt selv om den er. Lekkert hjerteformet dørskilt i klar 6mm acryl som er værbestandig.


Teksten får en hvit frostet effekt, og er lasergravert på acrylen. Det medfølger skruer og og. Overrask noen med et nydelig dørskilt med ditt eget bilde og din tekst som gave! Huset ditt er mer enn et tall?


Deretter designe et personlig husskilt med ditt eget. Gjestene finner lett frem til din dør med et personlig dørskilt av akrylglass. Design og bestill på nett i dag! Bilde av Skilt frostet.


Dørskilt hjerte

Størrelse på skiltet H:195mm B:190mm. Norges største utvalg av plastskilt, aluminiumskilt og mye mer. Hjerteform 8B. Toppen Trearbeid. Stort hjerte av tre med natursnor til oppheng. Leveres med avstandsskruer. I riktig rekkefølge og merket med hvilken linje navnene skal på om du har mening. PrisNOK50 inkl. ID Brikke, lite hjerte, rødt. Lite hjerte, rød. ID-Brikke, stjerne, sølv. Svarte hjerteformet dørskilt. Kjærligheten er tålmodig.


Metallskilt hjerte Sammen med gode venne Str: 16x15cm. Måtte prøve meg på et dørskilt og slik ble det. Laget av et 20x20cm stort frostet hjerte med avstandsskruer til veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg