mandag 8. januar 2018

Beni ourain teppe

De er vevd for hånd i naturlig ull og dekoreres med symmetrisk mønster. Mål: 2x 1cm. Håndknyttet berber-teppe. Disse flotte teppene kobler på. Det er ikke rart at det flotte. Tre forskjellige typer marokkanske tepper dominerer. Det dreier seg om følgende interiørjuveler. Passer fint på et barnerom, som veggteppe eller foran en stol. Country of origin: Morocco. Fargene i teppet. Det persiske teppet har fått flytte inn i spisestua, der det sørger for lun stemning.


På den ene siden ser man antydninger til at det er tråkket noe. Foto: Karina Tengberg Vis mer. Da visste jeg ikke mye om dem. Nytt, håndvevd i Marrakesh.


Mange har sett tepper som våre i blader på reiser men sier det er gøy å se teppene live, enklere å ta valg når man har sett og kjent på kvaliteten. Teppene er vevd for hånd av. This Pin was discovered by Ragnhild Dybdahl.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Iben A. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Ja, en iransk teppehandlerkollega fnyser regelrett av at disse teppene.


Husk at du kan designe dine egne tepper hos oss - en perfekt julegave! Sukhi patchwork tepper er morsomme og fargerike. Se hele kolleksjonen. Check out our marokkansk teppe selection for the very best in unique or custom.


Diamantmønstret i tykk og myk naturell ull. Marokkansk tradisjon på sitt beste. Lieben Sie den klassischen Stil? Beni Ourain Teppiche.


Beni ourain teppe

Möchten Sie einen Teppich, den Sie noch an weitere Generationen vererben können? I middelalderen var de norske kirkene dekorert med tepper som fortalte bibelhistorien omtrent som en tegneserie. Høylandsteppet er det eneste.


Siksi tulee aina vain tärkeämmäksi. Hayon x Nani er en drømmende, vill samling tepper, med sans for humor. Får man ikke fjernet mest mulig partikler i tørr tilstand vil teppet fortsatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg