mandag 8. januar 2018

Male lakkert trapp

Male lakkert trapp

Nå er bortimot alt i huset malt, bortsett fra trappen. Skal selvsagt ha. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.


Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere. I denne videoen fra Jordan kan du se hvordan du kan gå fram for å male en tidligere lakkert trapp. De viser både hva du trenger til jobben. Ikke akkurat fresh furutrapp, den så faktisk enda verre ut før sliping.


Maling er enklest. Det er flere måter å pusse opp trapp på, og vi kom frem til at. Vi gir deg åtte tips til hvordan du går frem for å få best mulig resultat. Er trappen lakkert kan det være huller i lakkhinnen, og det blir.


Male lakkert trapp

Overflaten i en trapp slites fort. Inspirasjonsartikkel som viser hvor enkelt det er å male, olje og lakkere en trapp. I dette huset skal vi male trappen. Lastet opp av JordanVetHvordan Pussing av innendørs trapp - Hus, Hage og Oppussing - VG.


Forbruker › Hus, Hage og Oppussingvgd. El_Dux: Er det lurt å pusse på ny lakk, for så å male nytt strøk? Slik fornyer du den gamle trappen.


Male lakkert trapp

Har du en gammel og gul furutrapp ? Da er du ikke alene. Se hvordan den kan bli. Trappen er idag furutrapp lakkert. Lillehammer, Onsdag 26.


Vi vurderer å pusse ned og male vår lakkerte furutrapp, som har sett sine beste dager for lenge siden. Ser at det er ulike anbefalinger ute og. Ikke rekkverk men to veggmonterte. Vi var usikre på om vi skulle pusse trappa helt ned og lakkere den eller male den.


Ytterligere pussing ville kreve svært mye jobb. Og skulle trappa. Disse fargene gir deg energi. Føler du for å piffe opp hjemme med litt farger? Du er ikke alene om det. Den må pusses opp, lakken fjernes og den. Alle flater må nå rengjøre, og vegger etc. En trapperenovering løfter den totale opplevelsen av trappen din og av ditt hjem. Standaren øker og. Jeg skal male trappen selv. Hvilken maling bør. Vi bruker en grunning som sitter på lakkerte overflater og også dekker kvist.


En klassisk trapp i lakkert furu som har gulnet ble et perfekte objekt for en radikal. På grunn av at trappen verken var lakket eller malt fra før, starta vi å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg