onsdag 17. januar 2018

Små garasjeporter

Nedsatte priser på ett sortiment porter med muligens små skjønnhetsfeil. Alle priser er inkl. Bredde x Høyde Krafer Easy Cassette 1. Vi lagerfører alle Raynor Standard porter og Ryterna Rporter, men vi har også et et stort lager med feilbestilte porter som selges til godt. Tillegg for valgfri RAL-farge.


Små garasjeporter

Porten finnes også med vindu og et bredt spekter dekor. KLASSISK PORT MED SMÅ. Få en rask oversikt over de forskjellige typene garasjeporter på markedet.


Små garasjeporter

Porten er delt opp i mange små ledd som gjør at den kan rulles sammen i en. Lobas garasjeporter er en serie portløsninger der kvalitet og sikkerhet står i. Små speil med trestruktur. Noen fordeler ved å velge en LOBAS garasjeport. Vi har stort utvalg av modeller og størrelser.


Se vårt utvalg av garasjeporter til små og store garasjer. GranTeck stålporter. Garasjeport og alt tilbehør kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre fem avdelinger. Eg har i dag en garasje i tilknytning til huset med to små garasjeporter.


Denne garasjen har frem til nå ikke blitt brukt til parkering pga lekkasjer. Denne modellen passer perfekt til små - og mellomstore garasje- porter, og leveres i hvitt som standard. Lagerføres i standard bredder fra til 00. Private byggherrer og de som vil modernisere Garasjeporter Garasje-leddporter.


Du kan se i sikkerhetssjekklisten om din gamle garasjeport oppfyller gjeldende. ABPorten, Funkis, glatt overflate. Her har vi laget maximum bredde på lysåpning for kunden. To parallelle trender preger den nye generasjonen garasjeporter.


Vippeporter med store fjærsystemer kan være uheldige for små barn. GIAX porten er en isolert garasjeport i stål for det skandinaviske marked. Sikkerhetskode ( små bokstaver). Har du planer om å gå til innkjøp av en garasjeport i år, men syns det er.


Små garasjeporter

Rulleport: Rulleport-modellen er konstruert av mange små elementer som er hengslet. Garasjen og garasjeporten har stor betydning for et helhetsinntrykk. Rulleporten består av mange små koplede elementer som rulles opp og samles i en rull.


Fortjener huset ditt ny garasjeport ? Vi tilbyr et bredt utvalg garasjeporter av høy kvalitet. Garasjedører og porter produseres etter mål, og kan skreddersys etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg