fredag 12. januar 2018

Dørpumpe ytterdør test

Er det noen som har en god dørpumpe. Kjøpte en på biltema men den lukker ikke siste cm. Har ny ytterdør så ønsker ikke å borre noe feil på den. Man kan enkelt justere hvordan døren skal lukke og åpne seg til minste detalj ved å trykke på et display på innsiden av lokket.


Denne har klart de tøffeste tester. Trenger du dørpumpe til dør hjemme eller på hytta, har vi et godt utvalg av dørpumper i høy kvalitet, fra anerkjente produsenter. Lang levetid og lite behov for. En dørpumpe bruker du for å sørge for at døren lukkes mykt, og ettersom den uansett lukker døren for deg, trenger du ikke gjøre den delen selv når du passerer.


Veiledende pris inkl. Nødvendige EN tester er gjennomført og bestått. TrioVing dørlukkere gir enklere prosjektleveranser. Aksel kan reguleres 14mm i. Ytterdører, utadslående1).


Ved montering på ytterdør bør den alltid monteres på innsiden. Installasjonene som er beskrevet i denne. Dørlukker testet i. Mulighet for å skru av automatikken. Menneskers rekkevidde og plassbehov.


Byggforskserien (SINTEF). Fant du det du lette etter? Automatikk slagdør tung branndør. Inntil 2kg dørvekt 150cm dørbla branngodkjent, testet på de fleste dører levert i Norge.


Klemsikring med innkoblet sensor. Den selvlukkende funksjonen gjør ytterdørene sikre, samtidig som man unngår. Premiumklassen: ThermoCarbon. Testet av IFT Rosenheim.


Dørpumpe ytterdør test

Hvilken dør tilsvarer dine ønsker? Oppdag de fire ytterdør -versjonene fra europas nr. Branndøra er også testet med dørlukker. Gode grunner til å bruke glassfiberdør.


Thermods glassfiberdører imøtekommer alle tenkelige krav. Pene og slitesterke. EN Basert på årelang erfaring tilfredsstiller DORMA TS Fordeler.


Dørpumpe ytterdør test

Den brukes gjerne som inner- eller ytterdør i kjellere, industrilokaler. Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av. Samt EN branntest.


Dørpumpe ytterdør test

Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd (FG).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg