tirsdag 30. januar 2018

Bygge inn tv i skap

Enten kan du kjøpe en helt ny speil- TV eller du kan kle inn den gamle. Kassen kan bygges slik at den også kan være lagringsplass for. De har blant annet bygget en skjult oppbevaringsplass for tv -en i en gammel.


Bygge inn tv i skap

Når kabler og kontakter er på plass, kan du kle inn sidene med. Det setter tv -en inn i en ramme, slik at den integreres i rommet.


Også her er tanken at du bygger ut oppbevaringsløsninger rundt tv -en, slik at den blir en del av. Er det ikke litt bortkasting av romvolum og romareal å bygge det inn på denne. Plasser gjerne hyller ved TV -en, men uten å bygge den helt inn.


Da vil den også virke større, i stedet for å drukne mellom bøkene og. Slik bygger du utekjøkken med praktisk flisbenk. Hvis du bygger dette utekjøkkenet, løfter du friluftsmaten opp til et nytt plan, der hele. Det er riktignok ikke så mye rødvin i dagens " barskap ", men det har.


Bygge inn tv i skap

Btw: Du burde vel henge TV -en på veggen inne i "alkoven". Husk å legg inn plass til bakplaten. Trinn 3: Bakplate. Pass på at bakplaten er like høy som. Bygget inn bokhyller fra Ikea. Kommode tilpasset for å passe inn i smal gang. Skap laget under skråtak, men kontor del, tv -del, bokhyller og oppbevaring. Trenger du noen ideer til TV -en, fjernkontrollene og annen elektronikk i stua? Gardiner fra IKEA er en enkel måte å skjule TV -en på. Bruk gardinskinner.


Enten du trenger et TV -møbel til stua, til ungdomsrommet eller kjellerstua så har vi TV -benken for deg. Se hele utvalget av TV -bord på IKEA. Utfordringen var å bygge en L forme garderobe som passer inn og respektere linjene og bølgene til trappen.


Her en smart løsning for bøker og TV. Skapet har skuff og vippedør dekket med stoff for at infrarødt lys skal gå gjennom. En nisje for en TV på gips gjør at du kan utvide rommet på rommet. Selv uerfarne håndverkere vil kunne bygge en nisje som kan forandre det.


TV, i en nisje kan du montere høyttalersystemet, få et fullverdig. Med denne utformingen er det verdt å vurdere at lyset ikke skal ledes inn i rommet.


Bygge inn tv i skap

I stua på den ene veggen har det vært et innebygd skap som har sett sine bedre dager, så vi ville fjerne skapet og heller bygge inn en hylle som dekker hele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg