onsdag 17. januar 2018

Slipe parkett før og etter

Har dere kjemi nok til å slipe parkett sammen? Vanligvis er det opp til mm på veldig eksklusive parketter, og mer vanlig. Først for å bidra til å jevne ut slipingen og gi gulvet en mest mulig enhetlig overflate før behandling.


Ved en innfelling må man slipe seg plant ned til samme tykkelse som gjorde at det sprakk. En god indikasjon på om det er slipt for mye er om man. Før oppussing: et velkjent syn for mange, gulvet har gulnet.


Du kan spare tusener at kroner på å slipe gulvet selv om du gjør jobben riktig. Vi viser deg hvordan. Slik reparerer du skadet parkett. Vi begynner å trekke maskinen bakover, før vi senker valsen ned på gulvet igjen.


Slipe parkett før og etter

Etter enda en lang dag er gulvet slipt helt glatt og flott. Gulvet blir som nytt igjen, får en penere farge og blir dessuten mykere å gå på. Før du setter i gang med slipingen ved hjelp av vår steg for steg-guide, er det en del.


Slipe parkett før og etter

Før og etter bildene sier alt om hvor stor forvandlingen ble. Dette ble så fint – vi skal flytte og slipe ned parketten som er der nå for å få det. Stue og kjøkken har høyere.


Da skal det være minimum millimeter ned til fjæra før du sliper. Anette Karlsen ville bli kvitt den gule parketten og oljet det. Vi i Parketteksperten blir ofte kontaktet av folk som har fått slipestriper, søkk eller vannskader i tregulvet sitt, eller som. Gulvet må pusses med et finere slipepapir før det er klart for oljing.


Luter du gulvet, må du derfor etterbehandle med enten olje, lakk eller såpe. Vi sliper parkett og behandler alle typer tregulv, samt legging av nye gulv. Som regel er det mindre støv etter jobben er utført enn før vi begynner. En utbredt feil ved sliping av gulv, er å gå for tidlig over til finere papir.


Det koster veldig mye ti det koster mye slipepapir, og du risikerer at du. FØR OG ETTER : Når gulvet er slipt har man et godt utgangspunkt for fargesetting. Foto: FOTO: Per Erik Jæger. Videre råder han folk til å være.


Slipe parkett før og etter

Snu maskinen og slip dette feltet etter samme prinsippet, fra venstre mot høyre. Lastet opp av IFI Med sliping ble parketten bedre enn ny - Silje Vallestad siljevallestad.


Etter tre år i USA kom vi hjem til en parkett som var til å gråte over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg