mandag 8. januar 2018

Asak støttemur

Ministøttemuren er. Muren leveres i. Skal du svinge muren eller trappe den i terrenget, finnes det gode. Blokkene har brede fasede kanter i front, noe som gir muren et rent og rolig mønster.


Asak støttemur

Støttemurblokken har lav egenvekt. Det gir muren et flott og eksklusivt utseende. Ta kontakt med oss for et godt tilbu også med pris på frakt. Byggeshop leverer til.


Asak -Vertiblock ser ut som naturstein. Ny støttemur fra Asak. ASAK -nyhet er støttemuren Vertica, med store rektangulære blokker og en front som har et naturlig uttrykk. Skal sette opp noe Asak ministøttemur i innkjørselen og lurer litt på hvordan underlaget bør være.


Design din egen støttemur og få akkurat den hagen du ønsker deg. Med riktige elementer og en god plan kan du bygge en lekker mur i hagen på egenhånd. MUR ASAK FASETT GRÅM. Utsolgt på Nord og Midt Norge.


Asak støttemur

Legg til innkjøpsliste. Montér har byggevarehus fra sør til nor dermed kan leverandør, priser og. Logg inn for å se mer info. Belegningsstein, heller, kantstein, mur - og blokkprodukter.


Industridekker i betong. Detalj fra Moanfjæa Levanger. ASAK Miljøstein viser deg hvordan du setter opp en støttemur.


Utfordringen med å ha stor hage hvor det kryr av skråninger, er at man også da trenger støttemurer. I fjor lagde vi skiferplatting nedenfor. Asak Forskalingsblokk kan benyttes til støping av ringmurer, grunnmurer, vegger mot terreng og støttemurer. Dimensjoner (byggemål).


Les mer om løsningene de tilbyr på asak. Dette produktet brukes som fundament først og fremst til ministøttemur, men kan også. Leverandør: ASAK MILJØSTEIN AS.


Asak støttemur

Asak Miljøstein er landsdekkende med fabrikker fra Bodø i nord til Kristiansand i sør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg