tirsdag 30. januar 2018

Blande betong selv

Det er et fantastisk sterkt materiale hvis det blandes riktig. Og blander du selv, er det penger å spare. Blande betong : Slik arbeider du med betong.


Blande betong selv

På grunn av at muren må understøpes seksjonsvis blir det alt for dyrt å få tilkjørt betong. Derfor må jeg blande selv. Har blandet en god del selv. Det er i hovedsak tre måter du kan blande betong på.


Totalt går det gjerne opp til tre uker før betongen har herdet til full styrke, selv om den kan belastes. ENKLE STØPEARBEIDER I BETONG. Til små støpejobber er dette et vanlig blandeforhold : del Norcem Standard.


Pakke for selvblanding av betong. Med en betongblander kan du enkelt blande betongen selv. Til litt større støpearbeider kan man om ønskelig bestille ferdigblandet betong.


Oppgaven tar utgangspunkt i en oppskrift for å blande betong. Vi viser hvordan du blander betong for støping. Bruk standarsement eller ferdigblandet betong ! Lastet opp av Byggmax Norge støping - Finja. Dess mindre vann du tilsetter, desto sterkere betong, tenk på at den fortsatt må være bearbeidingsbar.


Blander du betongen selv av sement kan du regne med. Murmørtel er laget av sement, san grus og vann. Du blander dem i et forhold på 1-2-3. Deretter tilsetter du vann.


Blande betong selv

Det er absolutt mulig å støpe sitt eget garasjegulv, spesielt ved bruk av DØNN Armert. Dette sparer tid fordi armeringen er en del av betongen.


Både murmørtel og betong kan du blande selv, men det mest praktiske er å. Til støping går det nemlig med mye mørtel, og med en blandemaskin er det slett. Her kan du lære om hva betong er, blanding av betong, og hva som påvirker styrken på. Ta kontakt for mer info! Sjekk gjerne priser, informasjon og kubikk-kalkulatoren vår og alt annet innen betong på.


Til sammenligning: En kg sekk med betongblanding der du selv bare tilsetter. Og hvorfor blander dere ikke betongen selv ? Det tar tid å blande tre kubikk i ei reie. Da må du i tillegg ha san sement og plass til å arbeide og lagre.


Gå til Selvlastende betongblandere - Selvbelastende betongblandere er unike maskiner designet for å batch, blande og transportere betong. Lyst til å hive deg på betongtrenden og lære deg å støpe selv ? Sementen blander du enkelt sammen med vann, sand eller grus for å oppnå den betongen som passer best til ditt prosjekt. Skal du lage en selvbærende. Vurdere du å blande betong selv ? Se våre verktøy for utregning, sammen med gode tips og råd før oppstart!


Blande betong selv

Selv om mange retningslinjer og forskrifter, for eksempel DIN EN 20 dekker. SCC) og ultrahårfast betong.


Mange mener det er tull å blande betong selv, men er du på et budsjett, eller ikke vil bruke så mye penger, fungerer blandemaskiner helt fint til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg