mandag 15. januar 2018

Vakre fliser

Marokkanske fliser - Historiske fliser. Perfekt til gulv og vegg på kjøkken, bad og gang.


Valget av flis var ikke lett men etter flere runder med prøver falt det endelige valget på den vakre flisen Devon. Flisen har en vakker dyp gråtone som kompletterer. Vårt ønske er å forskjønne hjemmet ditt med nøye utvalgte produkter. De vakre mønstrene er iøynefallende, men samtidig harmoniske å se på og gir en helt egen atmosfære og dekor til rommet.


Mønsteret på én type historisk flis kan. Unike, vakre og helt spesielle – ikke gå glipp av disse flisene ! Fliser er et gammelt materiale med lange tradisjoner, men at noe er gammelt trenger ikke bety at. Produksjon av våre VAKRE FLISER.


Article from vakrefliser. Håndlagde marokkanske fliser MF TERRAZZO Svart-Hvit, også kalt historiske fliser eller gammeldagse sementfliser i ypperste kvalitet, med en fargedybde på. Vask flisene med et ph-nøytralt vaskemiddel og impregnere dem et par ganger i året, så får du vakre fliser som varer. At flisene er unike vises gjennom.


La deg inspirere av herlige badeoaser med arvestykker, kule fliser. Very nice mirror with real tiles with floral motif. Flawless and decorative. In very good condition.


Stadig flere oppdager de vakre og unike flisene, og de legges nå i entréer, på kjøkken og i baderom i private hjem. Det finnes to varianter av de. Her er det HÅNDVERK som gjelder. Skjønnhet, anvendelighet og slite- styrke gjør keramiske fliser til et meget allsidig materiale, både innen- og utendørs.


Fliser passer på vegger, gulv, benker, vindus. Det er også mulig å designe sin egen flis, få et mønster ingen andre har. Pigmentene ligger i et tykt lag.


Flisene er håndlaget og hver flis er unik. Sort gulvflis med hvite sjatteringer 30x- 1kvm Pynteflis list sort - stk. Kvalitet til rett pris. Vakre fliser i blått.


Vakre fliser

Disse vakre flisene er perfekte over kjøkkenvasken i dukkehuset. More information. Find this Pin and. Våre tapeter Metallplater Nebraska bilder antikke tak tinn fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg