torsdag 11. januar 2018

Drivved gulv parkett

Drivved gulv parkett

Et helt unikt laminagulv med brede plankebord. Farge og finnish i gulvet skaper et antikt og naturlig utseende i gulvet.


Drivved gulv parkett

Der det er høy slitasje, er dette et gulv som vil holde seg fint år etter år selv med. En av de siste trendene er grå tregulv – med nyanser som minner om alt fra drivved til trekull. Grå eikegulv ser ut som de har eldet i mange år, noe som skaper. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene.


Drivved gulv parkett

Dette gulvet leveres. Drivved er gjenbruk av trematerialer. De skal være røffe i stilen, enten bare litt behandlet eller helt ubehandlet. Vårt kvalitetsnivå.


Men selv om et flott parkettgulv kan være helt fantastisk, er ikke gulv i ekte. Som et bærende element for interiøret vil riktig valg av gulv utgjøre forskjellen og skape helhet.


Boen parkett 1-stav eik Castle Andante børstet. Enten du har gulv i heltre, parkett, laminat eller fliser, kan rommet få et helt nytt uttrykk etter noen.


Rustas laminatgulv med limfritt klikksystem er enkelt å legge, vedlikeholde og holde rent. Dessuten får du alltid 8–års garanti på våre gulv. Gulvet behøver minimalt med vedlikehold og har en svært slitesterk overflate.


Laminatgulvene er. Velegnet både til privat, hard bruk og kommersielle miljøer med moderat bruk. Termofuru - når både. Bergen, Hordaland.


Norges beste nettbutikk på parkett og gulv ! Vi har priser godt under vanlige. I tillegg tilbyr vi også eksklusive parketter i 1-stav furu. Denne parketten har «klick» låsesystem, noe som gjør den. Helt siden begynnelsen har merkenavnet vært synonymt med gulv som er praktiske, lekre og varer i år.


Gulv med gulnet parkett, før påføring av Liberon Hardvoks- olje. Ekspertens beste tips for flotte fargevalg til gulvet. På bildet ser du en klassisk rutemønstret parkettgulv, som Noble Oak Wasa fra Tarkett. Benkeplate Struktur er en benkeplate i laminat med svakt strukturert overflate som gjør at materialet føles levende og jordnært, og ser pent ut.


PARKETT EIK BØRSTET MIX PLANK. Gulvet er behandlet med en Live pure lakk, dette er en ultra matt lakk som sammen med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg