søndag 4. mars 2018

Bil og båtteppe

Norges største utvalg. Carfleece lys grå vegg til vegg teppe. Bil og båt teppe Beige. Leveringstid: 1-dager. Slitesterkt teppe til bil og båt. Kan skjæres tiluten å kantes. På lager i 1mtr og mtr bredde. GARANTERT BILLIG. TRAFFIC er en raknefri velour med sklisikker bakside som tåler vann. Mye brukt til bil, båt og camping. Vi kan også skreddersy. Legg i ønskeliste. Kunstgras til terrasse eller " bil-og-båt- teppe ". Ikke på nettlager.


Bil og båtteppe

Kuling har ulike typar tepper på rull i breidde ein, to- og fire meter. Vi skjærer sjølvsagt opp den. Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få resultatet.


Avhenting i butikk. Lagervare i alle butikker. Ypperlig som kantefritt teppe til: båt, bil, campingbil, campingvogn og messer. Eller bare som en praktisk matte i inngangspartiet, løs eller som vegg til vegg!


Bil og båtteppe

Traffic er ett vegg til vegg teppe av kjempe kvalitet som ofte brukes til. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i bagasjerommet på din bil.


KjøpHent Drive-In. Parkett Oslo eik 1stav harmonisk. Mirakelmiddel:- Aldriopplevd. Omtrekking av bil, båt, buss, campingvogn, mc, møbler mm. Utføres på vårt verksted i Åsane. Nyproduksjon av kalesjer, madrasser, putesett og. Salongtepper, løpere på rull, vegg til vegg tepper, reppefliser campingtepper, båttepper, biltepper, småvarer, skinn, dørmatter, avskrapingsmatter på rull. Rye, ull eller sisallook?


Bil og båtteppe

Når du velger teppe, er det lurt å ta utgangspunkt i hvor du vil plassere det og hvilken følelse du vil skape. Tepper skaper en varm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg